BB Capital Fund Investments

Masterclasses

Investeren in private equity is investeren in de toekomst! Tijdens onze Masterclasses kunt u kennismaken met BB Capital Fund Investments, een inhoudelijk onderwerp over private equity uitdiepen en u oriënteren op de mogelijkheden om laagdrempelig te investeren in deze interessante beleggingscategorie.

 

Masterclasses – BB Capital Fund Investments

Onze missie is private equity toegankelijk maken voor een breed publiek. Dat betekent niet alleen dat we ons best doen om investeren in private equity laagdrempelig mogelijk te maken, het betekent ook dat we onze kennis delen. Wij kunnen dagenlang praten over hoe private equity werkt en waarom het zo’n interessante beleggingscategorie is, maar zoveel tijd willen wij niet van u vragen.

Wij bundelen onze kennis in Masterclasses, waarin wij samen met u inzoomen op specifieke thema’s. Van algemene (financieel) economische onderwerpen tot meer complexe onderwerpen over de private equity sector. Tijdens deze masterclasses besteden we ook aandacht aan de USP’s en highlights van BB Capital Fund Investments.

Door de unieke combinatie van het inhoudelijke onderwerp en een update over BB Capital Fund Investments zijn Masterclasses geschikt voor zowel bestaande investeerders als geïnteresseerden in het fonds.

De eerstvolgende masterclass is op vrijdag 24 maart vanaf 15.30 uur. Meer informatie en inschrijven hier beneden.

Masterclass: “Wordt 2023 Private Equity’s beste vintagejaar ooit?”

Op vrijdag 24 maart 2023 vanaf 15.30 uur organiseert BB Capital Fund Investments een nieuwe Masterclass: “Wordt 2023 Private Equity’s beste vintagejaar ooit?”.

Private equity fondsen worden – vergelijkbaar met goede wijnen – ingedeeld naar ‘vintagejaren’ om een goede vergelijking van rendement te kunnen maken. En net als bij de druiven, is er ook voor wat betreft de financiële markten altijd veel te doen over de kwaliteit van de aankomende ‘oogst’.

Deze exclusieve Masterclass bestaat uit een paneldiscussie onder leiding van Jort Kelder. Op geheel eigen wijze zal hij de panelleden, waaronder onze senior advisor en beleggingsspecialist Han Dieperink en de oprichter en directeur van Antea Robert de Boeck het vuur aan de schenen leggen als het gaat om de kansen voor private equity in 2023, met als ultieme vraag “Wordt 2023 Private Equity’s beste vintagejaar ooit?” De overige panelleden worden de komende tijd bekend gemaakt. Houd uw mailbox in de gaten.

Het programma is als volgt:

15.30 – 16.00 uur    Inloop met een drankje
Bibliotheek van Museum Voorlinden

16.00 – 17.00 uur    Paneldiscussie
Auditorium van Museum Voorlinden

17.00 – 18.00 uur    Borrel en napraten
Bibliotheek van Museum Voorlinden

Tijdens de inloop en borrel is er gelegenheid om met het team van BB Capital kennis te maken en uw vragen over het fonds te stellen. Er tevens een mogelijk om u direct in te schrijven in het fonds.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Als u zich aanmeldt, dan rekenen wij op uw komst. Aanmelden kan per email via contact@bbcapital.nl.

Locatie & sprekers

De masterclasses worden gehouden in het landhuis van Museum Voorlinden in Wassenaar:

Buurtweg 90

2244 AG Wassenaar

Telefoon BB Capital Investments: 070 – 360 3066

Er is ruime gelegenheid op te parkeren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

JORT KELDER

Panelleider

Jort Kelder is voormalig hoofdredacteur van zakenblad Quote en tegenwoordig zelfbenoemd ‘etiquette-delinquent’, televisie- en radiopresentator met oog voor de (financiële) actualiteit, schrijver en podcasthost van zijn eigen Jortcast en de Snobcast, samen met zijn goede vriend Yvo van Regteren Altena. 

ROBERT DE BOECK

Antea Participaties

Robert de Boeck is oprichter en directeur van Antea Participaties. Hij ontwikkelde in 1992 binnen Staal Bankiers de unieke formule van een participatiemaatschappij voor het midden- en kleinbedrijf waarbij het kapitaal bijeen wordt gebracht door Informal Investors. Hij is sinds 2014 vaste columnist in de Quote.

HAN DIEPERINK

Senior Advisor

Han Dieperink is beleggingsspecialist, Chief Investment Strategist bij vermogensbeheerder Auréus, voormalig Chief Investment Officer van de Rabobank, schrijver van verschillende boeken over de financiële markten en beleggen en Senior Advisor bij BB Capital Investments.

REMKO VAN DER ERF

Intermediate Capital Group

Remko van der Erf is Managing Director bij vermogensbeheerder Intermediate Capital Group (ICG) ICG is een toonaangevende speler in Europa op het gebied van private markten met kantoren in 15 landen en ruim €70 miljard aan beheerd vermogen in categorieën zoals Structured & Private Equity, Private Debt, Vastgoed en Infrastructuur. Hiervoor werkte Remko onder meer bij Van Lanschot Kempen. 

MARLEEN DIJKSTRA

AlpInvest Partners

Marleen Dijkstra is Managing Director in het Primary Funds team van AlpInvest Partners. Ze vertegenwoordigt AlpInvest Partners op een groot aantal LP Advisory Boards en is nauw betrokken bij het monitoren van de bestaande private equity portefeuille. Daarnaast leidt zij initiatieven op het gebied van impact investeringen en sustainability. Eerder werkte zij onder meer bij Robeco en Sequoia Capital in London. 

Investeerders vertellen

“Wij investeren met een lange termijn visie voor de familie.”

ERIK

Een succesvolle ondernemer uit de regio Zeeuws-Vlaanderen, deelt zijn visie en investeringsobjectieven.

“Private equity is onderdeel
van investeringen voor…“

MICK

Jonge ondernemer Mick deelt zijn visie op een moderne beleggingsportefeuille en doelstellingen voor private equity.

“Er zullen altijd succesvolle bedrijven worden opgericht.”

MARK & EDWIN

Een ondernemersduo uit Delft deelt hun motivatie om voortaan ook in te zetten op private equity.