BB Capital Fund Investments

Masterclasses

Investeren in private equity is investeren in de toekomst! Tijdens onze Masterclasses kunt u kennismaken met BB Capital Fund Investments, een inhoudelijk onderwerp over private equity uitdiepen en u oriënteren op de mogelijkheden om laagdrempelig te investeren in deze interessante beleggingscategorie.

 

Masterclasses – BB Capital Fund Investments

Onze missie is private equity toegankelijk maken voor een breed publiek. Dat betekent niet alleen dat we ons best doen om investeren in private equity laagdrempelig mogelijk te maken, het betekent ook dat we onze kennis delen. Wij kunnen dagenlang praten over hoe private equity werkt en waarom het zo’n interessante beleggingscategorie is, maar zoveel tijd willen wij niet van u vragen.

Wij bundelen onze kennis in Masterclasses, waarin wij samen met u inzoomen op specifieke thema’s. Van algemene (financieel) economische onderwerpen tot meer complexe onderwerpen over de private equity sector. Tijdens deze masterclasses besteden we ook aandacht aan de USP’s en highlights van BB Capital Fund Investments.

Door de unieke combinatie van het inhoudelijke onderwerp en een update over BB Capital Fund Investments zijn Masterclasses geschikt voor zowel bestaande investeerders als geïnteresseerden in het fonds.

De eerstvolgende Masterclass is op vrijdag 11 november in het landhuis van Museum Voorlinden in Wassenaar. Meer informatie en inschrijven hier beneden.

Masterclass: op de voorste rij met exclusieve co-investeringen

Joeri de Groot, Managing Director van AlpInvest, zal ons meenemen in de wereld van de exclusieve co-investments. Wat is het, waarom wint deze succesvolle strategie steeds meer aan populariteit en hoe kunt u daar optimaal van profiteren?

Het programma

Het programma bestaat op vrijdag 11 november uit een middagsessie van ca. 1 uur. Na afloop is er een borrel. De presentatie begint na ontvangst in het landhuis van Museum Voorlinden. U bent vanaf 15.45 uur welkom voor inloop met een drankje.

  • 16.00 – 16.15u Introductie BB Capital Fund Investments
  • 16.15 – 17.00u Masterclass Co-investments door Joeri de Groot (AlpInvest)
  • 17.00 – 18.00u Afsluitende borrel

Uiteraard heeft u de mogelijkheid tot het stellen van vragen en is er gelegenheid tot napraten. Deelname is gratis, de borrel is inbegrepen. Het aantal plaatsen is echter beperkt, dus als u zich aanmeldt rekenen wij op uw komst.

Aanmelden kan door te klikken op het e-mailadres. U krijgt meteen de juiste onderwerpregel en hoeft de mail alleen nog maar te versturen met uw contactgegevens: contact@bbcapital.nl

Locatie & sprekers

De masterclasses worden gehouden in het landhuis van Museum Voorlinden in Wassenaar:

Buurtweg 90

2244 AG Wassenaar

Telefoon BB Capital Investments: 070 – 360 3066

Er is ruime gelegenheid op te parkeren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

SUSAN VAN KOEVERINGE

Oprichter & CEO

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

MATHIJS BIESTA
Partner

Mathijs heeft een brede achtergrond in de financiële sector, o.a. als bankier bij ING Bank en als fusie- en overnameadviseur bij KPMG Corporate Finance. Bij BB Capital richt Mathijs zich op investeringen, desinvesteringen en het financieel strategisch begeleiden van portfoliobedrijven.

JOERI DE GROOT

Managing Director

Joeri de Groot is Managing Director bij AlpInvest. AlpInvest is een grote wereldwijde private equity-investeerder met uitgebreide ervaring in het beheren van primaire fondstoezeggingen, secundaire investeringen en co-investeringen.

Investeerders vertellen

“Wij investeren met een lange termijn visie voor de familie.”

ERIK

Een succesvolle ondernemer uit de regio Zeeuws-Vlaanderen, deelt zijn visie en investeringsobjectieven.

“Private equity is onderdeel
van investeringen voor…“

MICK

Jonge ondernemer Mick deelt zijn visie op een moderne beleggingsportefeuille en doelstellingen voor private equity.

“Er zullen altijd succesvolle bedrijven worden opgericht.”

MARK & EDWIN

Een ondernemersduo uit Delft deelt hun motivatie om voortaan ook in te zetten op private equity.