BB Capital’s Friday Feed – Edition #1

4 november 2022

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. We kijken ook vooruit. Naar volgende week, het volgende kwartaal, maar natuurlijk ook gewoon naar het weekend!

Infradax voor het tweede jaar op rij FD Gazelle

Portfoliobedrijf Infradax is uitgeroepen tot FD Gazelle 2022. En daar zijn we heel blij mee! De Gazellen worden door het Financieele Dagblad (FD) uitgereikt aan bedrijven die het afgelopen jaar een grote groei hebben behaald. Met deze benoeming is Infradax volgens het FD één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De exacte ranglijst per categorie wordt op dinsdag 22 november 2022 bekendgemaakt tijdens de awarduitreiking in Theater Amsterdam.

 

Lees hier meer over de uitreiking

BB Capital 15 jaar! Jubileum Event in Hotel Okura in Amsterdam

Ok. Nog één keer nagenieten van ons jubileum event in het Hotel Okura. BB Capital is vijftien jaar en dat hebben we gevierd met relaties, waarvan sommige al sinds het begin in 2007 hebben meegebouwd aan de organisatie die er nu staat. Een subliem uitzicht vanaf de Twenty Third Bar was de perfecte omlijsting om stil te staan bij alles wat we met elkaar hebben beleefd in de afgelopen jaren.

 

Bekijk ook de spannende video bij het event

Masterclass: op de voorste rij met exclusieve co-investeringen

Joeri de Groot, Managing Director van AlpInvest, zal ons tijdens de tweede BB Capital Masterclass meenemen in de wereld van de exclusieve co-investments. Wat is het, waarom wint deze succesvolle strategie steeds meer aan populariteit en hoe kunt u daar optimaal van profiteren? Schrijf nu in voor de Masterclass op vrijdag 11 november. Locatie: landhuis van Museum Voorlinden, Wassenaar.

 

Meer informatie en inschrijven Masterclass

BB Capital Academy van start

BB Capital investeert. Ook in haar talenten. Onze associates gaan tijdens diverse sessies met onze vaste partners kennis opdoen op verschillende terreinen. Van Legal tot Compliance en meer. Uiteraard volgen de impressies en learnings in de aankomende Friday Feeds.

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen