Team

SUSAN VAN KOEVERINGE
Oprichter & CEO

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiële wereld van Private Equity te laten samenkomen.

EmailLinkedIn
FREDERIC DE VISSER
Investment Manager

Frederic was zelfstandig ondernemer en zette twee bedrijven op die hij succesvol verkocht. In zijn rol als investment manager staat hij de directies van de portfoliobedrijven bij in het invullen van hun groeiambities. Frederic studeerde bedrijfskunde aan universiteit Nyenrode. 

EmailLinkedIn
MATHIJS BIESTA
Partner

Mathijs heeft een brede achtergrond in de finan-ciële sector, o.a. als bankier bij ING Bank en als fusie- en overnameadviseur bij KPMG Corporate Finance. Bij BB Capital richt Mathijs zich op investeringen, desinvesteringen en het financieel strategisch begeleiden van portefeuillebedrijven.

EmailLinkedIn
NANCY VAN KOUWENHOVEN
Partner

Nancy heeft negen jaar bij Deloitte Transaction Services gewerkt waar zij met name financiële due diligence uitvoerde voor private equity ondernemingen en strategische partijen. Bij BB Capital richt Nancy zich op het coördineren en uitvoeren van due diligence en het financieel begeleiden van portefeuillebedrijven in de breedste zin van het woord. 

EmailLinkedIn
MARLON TURK
Executive Assistent
Email