Team

SUSAN VAN KOEVERINGE
Oprichter & CEO

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

FREDERIC DE VISSER

Partner

Frederic was zelfstandig ondernemer en zette twee bedrijven op die hij succesvol verkocht. In zijn rol als investment director staat hij de directies van de portfoliobedrijven bij in het invullen van hun groeiambities. Frederic studeerde bedrijfskunde aan universiteit Nyenrode.
MATHIJS BIESTA
Partner

Mathijs heeft een brede achtergrond in de financiële sector, o.a. als bankier bij ING Bank en als fusie- en overnameadviseur bij KPMG Corporate Finance. Bij BB Capital richt Mathijs zich op investeringen, desinvesteringen en het financieel strategisch begeleid en van portfoliobedrijven.

NANCY KOUWENHOVEN
Partner
Nancy heeft negen jaar bij Deloitte Transaction Services gewerkt waar zij met name financiele due diligence uitvoerde voor private equity ondernemingen en strategische partijen. Bij BB Capital richt Nancy zich op het coOrdineren en uitvoeren van due diligence en het financieel begeleiden van portefeuillebedrijven in de breedste zin van het woord.
AARON BRONNEBERG

Investment Associate

Aaron is sinds 2019 betrokken bij BB Capital Investments als Investment Associate. Hij is in 2018 afgestudeerd van de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij een Master Finance and Investments heeft behaald. Hij heeft eerder relevante ervaring opgedaan binnen M&A Advisory, Transaction Services en Private Equity. Bij BB Capital is hij verantwoordelijk voor het analyseren, beoordelen en ondersteunen van nieuwe investeringsmogelijkheden.

KARIN KUIPER
Group Controller
Karin is binnen BB Capital betrokken bij de financiele en administratieve processen. Karin startte haar carriere als accountant bij Moret Accountancy dat later werd overgenomen door Ernst & Young.
THIJS VAN TUYLL VAN SEROOSKERKEN

Chief Financial Officer

Thijs is bij BB capital betrokken als Chief Financial Officer. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de financiele zaken bij BB Capital en haar fondsen. Al vroeg in zijn carriere droeg Thijs verantwoordelijkheid voor ingrijpende turn-arounds binnen middelgrote Nederlandse ondernemingen. Inmiddels heeft hij een indrukwekkend CV opgebouwd als CFO en group controller.
KOEN CREMERS

Investment Associate

Koen werkt sinds 2020 bij BB Capital Investments als Investment Associate. Na het behalen van een dubbele master in zowel finance als accountancy aan de Tilburg University volgde Koen het M&A traineeship bij Deloitte. Bij BB Capital is hij verantwoordelijk voor het analyseren, beoordelen en ondersteunen van nieuwe investeringsmogelijkheden.

BRITT VAN ENGELAND

Event Manager

Britt van Engeland of te wel B. Your Event Manager is onze eventmanager en organiseert de BB Capital evenementen. Met haar jarenlange ervaring ontvangt zij onze gasten met een grote glimlach en weet zij van elk event een beleving te maken.

RICK WEENING

Investment Associate

Rick werkt sinds 2022 bij BB Capital Investments als Investment Associate. Na te zijn afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij zowel een Master Finance als Master Accountancy behaalde, deed hij ervaring op binnen M&A advisory bij PwC. Hier was hij met name gefocust op strategy en commercial due diligence opdrachten. Bij BB Capital is hij verantwoordelijk voor het analyseren, beoordelen en ondersteunen van nieuwe investeringsmogelijkheden.

Foto’s | LOT PHOTOGRAPHY