BB Capital Investments 15 jaar!

20 oktober 2022

BB Capital is vijftien jaar en dat hebben we gevierd met relaties, waarvan sommige al sinds het begin in 2007 hebben meegebouwd aan de organisatie die er nu staat. BB Capital is vanaf de start een investeringsmaatschappij voor ondernemers met groeiambities. Wij verstrekken actief ondernemerskapitaal en bieden sinds 2018 een fund-in-fundpropositie voor het investeren in Europees Private Equity.

Afgelopen weekend vierden we ons 15-jarige jubileum op een prachtige locatie in Amsterdam; het Okura hotel. Een subliem uitzicht vanaf de Twenty Third Bar was de perfecte omlijsting om stil te staan bij alles wat we met elkaar hebben beleefd in de afgelopen jaren. Wij danken alle aanwezigen die er gezamenlijk een event van hebben gemaakt om nooit te vergeten. Op naar het volgende jubileum!

The Lost Speech: een team effort

Zelf was ik bijna te laat op ons eigen event. Door een misverstand was mijn speech zoekgeraakt. Maar zoals je hier beneden hebt kunnen zien; ik was op tijd. Afspraak is afspraak. In de extended edit die tijdens het event vertoond is heeft iedereen trouwens ook kunnen zien dat het zeker niet alleen mijn uiterste inspanningen zijn geweest die ervoor zorgden dat ik ook daadwerkelijk op tijd was. Het was een team effort om trots op te zijn. Al vijftien jaar!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen