KidsKonnect neemt kinderopvangplatform KidsVision over

Op weg naar het Super-V-scenario?

26 September 1988

DEN HAAG – BB Capital Investments heeft vanuit haar participatie in KidsKonnect het Zwolse kinderopvangplatform KidsVision overgenomen. Dat maken de verschillende partijen vandaag bekend.

KidsKonnect is marktleider in Nederland op het gebied van ERP-systemen voor de kinderopvang sector. Door de acquisitie ontstaat er een software specialist die nog beter kan inspelen op de behoeftes van de markt. De ontwikkelcapaciteit wordt opgeschaald, zodat er meer ruimte ontstaat voor innovatieve toepassingen. Met de gecombineerde kennis, ervaring en extra slagkracht worden de producten voor kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie verder ontwikkeld.

KidsKonnect

KidsKonnect groep is vorig jaar, dankzij een investering van participatiemaatschappij BB Capital Investments, ontstaan uit de krachtenbundeling van de kinderopvangspecialisten Flexkids, Konnect, HHBrainware en Tecsoft. De nieuwe organisatie, die haar hoofdkantoor in Almere zal vestigen, opereert sinds 2020 onder de naam KidsKonnect en bedient ruim 600 klanten, wat gelijk staat aan zo’n 75% van de Nederlandse kinderopvangmarkt.

KidsVision

Het softwarepakket van KidsVision richt zich specifiek op gebruikers van Microsoft Dynamics en is daarmee aanvullend aan de software van KidsKonnect. KidsVision zal onder de eigen naam beschikbaar blijven, als een zelfstandig label binnen de groep.

‘De krachtenbundeling biedt ruimere mogelijkheden om producten door te ontwikkelen en klanten nog beter te faciliteren,’ aldus Peter Baars, mede-oprichter en commercieel directeur van KidsKonnect. ‘Met de expertise van KidsVision op gebied van Microsoft heeft KidsKonnect een aanvullende propositie in de markt, wat extra keuzemogelijkheden biedt voor onze klanten.’

‘BB Capital ondersteunt de strategie van het management van KidsKonnect om de meest toonaangevende speler te worden in deze sector,’ aldus Susan van Koeveringe, CEO van BB Capital. ‘Wij zijn trots dat we deze overname voor KidsKonnect hebben kunnen faciliteren.’

Meer nieuws

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.