BB Capital’s Friday Feed – Edition #68

— 19 april 2024

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

M&A Evening: ‘Generatiewijsheid’ 

Op donderdagavond 11 april verwelkomde ik, Susan van Koeveringe, CEO van BB Capital Investments samen met het team een gezelschap van professionals voor een M&A Evening bij ons op kantoor in Den Haag. De avond beloofde een combinatie te zijn van zakelijke inzichten en netwerkmogelijkheden – alles in de setting van ons nieuwe kantoor, waar we met trots sinds maart zijn ingetrokken.

Na een korte introductie woonden we, in een goedgevuld auditorium, een lezing bij van Renske Groenen, een deskundige op het gebied van generatieverschillen in de werkomgeving. Met een boeiende lezing over generatiewijsheid wist Renske de aandacht van het publiek moeiteloos vast te houden. Ze deelde voorbeelden en inzichten over de verschillende generaties die vandaag de dag samenwerken en illustreerde hoe deze verschillen van invloed kunnen zijn op de bedrijfscultuur en de communicatie binnen teams. Tijdens het interactieve gedeelte, was het de beurt aan ons eigen team om hun persoonlijke ervaringen met generatieverschillen te delen. Van de uitdagingen van communicatie via verschillende kanalen tot de kunst van persoonlijk contact in een digitaliserende wereld het kwam allemaal aan bod.

Tot slot was het tijd om te ontspannen en te genieten van een informele netwerkborrel. Onder het genot van heerlijke bites en drankjes hadden de aanwezigen de gelegenheid om connecties te leggen en bestaande banden te versterken. Bedankt team BB Capital en alle aanwezigen!

Sparkling Society: Roller Coaster Life

Deze week is Roller Coaster Life, het nieuwste spel van Sparkling Society, gelanceerd. Als ware pretpark eigenaar richt je je eigen park volledig naar smaak in en kun je sparen voor nieuwe attracties!

Kies uit een uitgebreide keuze aan verschillende achtbanen, draaimolens en andere attracties. Of richt jouw park in binnen verschillende thema’s, zoals griezelig, wilde westen of sci-fi. De keuze is aan jou!

In aanloop naar de lancering waren er al meer dan 11.000 voorinschrijvers en binnen een week tijd zijn al meer dan 30.000 parken gebouwd. Ook enthousiast geworden, download het spel dan snel!

Volg deze link om de game direct te downloaden! Veel speelplezier!

Argos Wityu: Conference day

Ik, Susan van Koeveringe, was op samen met partner Mathijs Biesta op 16 april in München voor de conference day van Argos Wityu, één van de fondsen waar we met BB Capital In investeren. Ik sprak onder andere met Sandra Lagumina, Senior Partner Climate Strategy bij, het van oorsprong Franse fonds, dat met Argos Climate Action een eigen impact fonds beheert. Lees hieronder het interview.

Sandra, heel erg bedankt dat je vandaag de tijd hebt genomen, want ik neem aan dat je tegenwoordig een behoorlijk drukke agenda hebt!

Klopt, na dit interview sta ik op het podium en zal ik de toelichting geven over de resultaten van het Climate Action Fund, het fonds dat we anderhalf jaar lanceerden. >>> Lees verder >>>

Lees deze story verder op onze website, via deze link.

Webinar BB Capital Fund Investments op 24 april

Wilt u ook beleggen in een gespreide portefeuille van streng geselecteerde en hoogrenderende private equity fondsen? 

Meld u aan voor onze informatieve webinar op 24 april 2024 om 10.00 uur waarin we u meer vertellen over investeren in de gespreide portefeuille van private equity fondsen via BB Capital Fund Investments. De webinar duurt 45 minuten en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. 
Inschrijven of het gehele programma bekijken? Volg deze link.
Hier kunt u de brochure van ons fonds downloaden. Als u liever een persoonlijke afspraak inplant of het uitgebreide Informatiememorandum van ons fonds wil ontvangen, stuurt u dan graag een e-mail naar contact@bbcapital.nl we vertellen u graag meer! 
Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen