BB Capital Fund Investments

bijeenkomsten

Investeren in private markets is investeren in de toekomst! Tijdens onze informatiebijeenkomsten kunt u kennismaken met BB Capital Fund Investments en zich oriënteren op de mogelijkheden om laagdrempelig te investeren in onze verschillende fondsen.  

Webinars

Bent u concreet geïnteresseerd om te investeren in private markets via BB Capital? Meld u dan aan voor één van onze bijeenkomsten en ervaar meer over wat investeren in private markets voor u kan bieden.

De online webinars duren ca. 45 minuten. In vogelvlucht geven wij u een introductie van BB Capital Investments en de highlights van het fonds waarin u geïnteresseerd bent. Als u zich aan het oriënteren bent, zijn webinars een uitstekende mogelijkheid om efficiënt en laagdrempelig de unieke eigenschappen van BB Capital Fund Investments te vernemen.

Onze Fondsen

Binnen BB Capital Fund Investments hebben wij een drietal fondsen, namelijk Private Equity, Private Credit en NextGen. Om u te informeren over deze fondsen bieden wij voor elk fonds een webinar aan. Op deze manier kunt u zich verdiepen in het specifieke investeringsgebied dat uw interesse heeft.

  • Private Equity BB Capital Private Equity verschaft toegang tot de exclusieve markt van Europese private equity investeringen. Vanuit een jarenlange ervaring in private equity zijn wij in staat om een superieure selectie te maken van Europese fondsen met een stabiel hoog rendement.
  • Private Credit Het Private Credit fonds richt zich op de financiering van toonaangevende private ondernemingen via gespecialiseerde private financieringsfondsen. BB Capital Private Credit biedt stabiele, beoogde risicobewuste rendementen van 6-8% per jaar.
  • NextGen BB Capital NextGen richt zich op impactinvesteringen met een maatschappelijke meerwaarde. De unieke strategie combineert investeringen in nieuwe technologieën met thematische impact private equity fondsen en investeringen in niet-duurzame bedrijven met de potentie voor transformatie (“grijs naar groen”). Het NextGen fonds biedt een beoogd doelrendement van 10-12% per jaar.

De webinars zijn interactief. Vragen kunt u direct stellen in de meeting of via de Q&A functie.

Hier beneden vindt u de data van de aankomende bijeenkomsten en is er de mogelijkheid om u aan te melden.

Locatie & sprekers

SUSAN VAN KOEVERINGE

Oprichter & CEO

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

MATHIJS BIESTA
Partner

Mathijs heeft een brede achtergrond in de financiële sector, o.a. als bankier bij ING Bank en als fusie- en overnameadviseur bij KPMG Corporate Finance. Bij BB Capital richt Mathijs zich op investeringen, desinvesteringen en het financieel strategisch begeleiden van portfoliobedrijven.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden met de knop ‘aanmelden’ onder de bijeenkomst van uw keuze. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname.

Webinar NextGen op dinsdag 27 augustus van 10:00 tot 10:45 uur

Webinar Private Credit op dinsdag 27 augustus van 10:45 tot 11:30 uur

Webinar Private Equity op woensdag 28 augustus 2024 van 10:00 tot 10:45 uur

Investeerders vertellen

“Wij investeren met een lange termijn visie voor de familie.”

ERIK

Een succesvolle ondernemer uit de regio Zeeuws-Vlaanderen, deelt zijn visie en investeringsobjectieven.

“Private equity is onderdeel
van investeringen voor…“

MICK

Jonge ondernemer Mick deelt zijn visie op een moderne beleggingsportefeuille en doelstellingen voor private equity.

“Er zullen altijd succesvolle bedrijven worden opgericht.”

MARK & EDWIN

Een ondernemersduo uit Delft deelt hun motivatie om voortaan ook in te zetten op private equity.