BB Capital’s Friday Feed – Edition #33

7 juli 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

Young M&A: Zomerfeest

Afgelopen donderdag was Rick Weening bij het Young M&A Zomerfeest bij Up Events in Amsterdam Sloterdijk. Een leuke manier om veel bekenden te spreken, maar zeker ook een uitgelezen kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Het optreden van “NetworKing” Charles Ruffolo zorgde hierbij voor veel goede tips en tricks. 

Lees hier meer over het Young M&A zomerevent

Deloitte: Private Equity Dinner

Recent was Nancy Kouwenhoven bij het Deloitte Private Equity Dinner in restaurant Rijks, gelegen naast het Rijksmuseum in Amsterdam. Dit event wordt ieder jaar door Deloitte georganiseerd waarbij een grote groep private equity investeerders wordt uitgenodigd. Een avond vol gezelligheid en bijpraten met elkaar, maar tevens met een interessant programma rondom een inhoudelijk thema. Dit jaar was dat “Transitioning towards a digital future”. Mathijs Bouman, journalist en econoom, gaf zijn visie op de toekomst van de Nederlandse economie en Vera Schut, strategy consultant en oprichter van IntotheNXT, gaf een interessante presentatie over de mogelijkheden en toepassingen van Web3.

Webinar BB Capital Fund Investments

Afgelopen woensdag mochten wij een enthousiaste groep geïnteresseerden verwolkomen tijdens onze webinar,  waarin wij hen in vogelvlucht meenamen door de highlights van het fonds. Heeft u de webinar gemist? Neem dan contact met ons op. Vooraanmelden kan per email via contact@bbcapital.nl *

* Volg de email-link en reply rechtstreeks met uw naam en telefoonnumer. Dan brengen wij u op de hoogte wanneer de volgende webinar plaatsvindt.  

Meer weten over webinars en informatiebijeenkomsten? Kijk ook hier

BB Capital is hiring!

Vind jij de Friday Feed ook zo’n leuk format? Wie weet kun jij binnenkort ook mee bepalen wat er allemaal inkomt. BB Capital is namelijk op zoek naar een marketing en communicatie specialist. Bekijk snel onze carrièrepagina voor deze en andere vacatures. 

Bekijk hier onze vacatures

BB Capital: Summer Vibes

Binnenkort is het ook voor team BB Capital tijd om de batterijen weer even op te laden. Dat betekent ook geen Friday Feed. Maar wees gerust, tijdens de zomerweken publiceren wij wel een wekelijkse update op vrijdagochtend. Stay tuned for more!

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen