BB Capital Fund Investments

Masterclasses

Investeren in private equity is investeren in de toekomst! Tijdens onze Masterclasses kunt u kennismaken met BB Capital Fund Investments, een inhoudelijk onderwerp over private equity uitdiepen en u oriënteren op de mogelijkheden om laagdrempelig te investeren in deze interessante beleggingscategorie.

 

Masterclasses – BB Capital Fund Investments

Onze missie is private equity toegankelijk maken voor een breed publiek. Dat betekent niet alleen dat we ons best doen om investeren in private equity zo laagdrempelig mogelijk te maken, het betekent ook dat we onze kennis delen. Wij kunnen dagenlang praten over hoe private equity werkt en waarom het zo’n interessante beleggingscategorie is, maar zoveel tijd willen wij niet van u vragen.

Wij bundelen onze kennis in Masterclasses, waarin wij samen met u inzoomen op specifieke thema’s. Van algemene (financieel) economische onderwerpen tot meer complexe onderwerpen over de private equity sector. Tijdens deze masterclasses besteden we ook aandacht aan de USP’s en highlights van BB Capital Fund Investments.

Door de unieke combinatie van het inhoudelijke onderwerp en een update over BB Capital Fund Investments zijn Masterclasses geschikt voor zowel bestaande investeerders als geïnteresseerden in het fonds.

De eerstvolgende masterclass is op donderdag 9 november vanaf 19.00 uur. Meer informatie en inschrijven hier beneden.

Masterclass: “Explore the Future of Investing”

Op donderdag 9 november vanaf 19.00 uur a.s. bent u van harte welkom in het Landhuis van Museum Voorlinden voor de Masterclass: “Explore the Future of Investing”. Ontdek samen met Jort Kelder, journalist, columnist en presentator wat ‘The Future of investing’ voor u in petto heeft.

Tijdens deze Masterclass zal Susan van Koeveringe, founder & CEO, u vertellen waarom het zo belangrijk is om te blijven investeren in innovatieve ondernemingen en legt ze uit hoe wij, BB Capital Fund Investments, dit doen. Daarnaast geeft ze een korte fondsupdate.

In een masterclass bundelen wij graag onze kennis, zo ook met Ad Notenboom (partner) en Davy Louwers (investment director) van SMILE Invest, een van de fondsen waarin BB Capital Fund Investments investeert. Zij vertellen over de “ins and outs” van hun deelneming in het zeer innovatieve EFFECT Photonics.

Job van den Berg, data- en ai-expert, zal met u de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie delen. Ook komt hij met concrete voorbeelden hoe u AI efficiënt kan inzetten in uw bedrijf. Na zijn presentatie zal Jort Kelder met hem in gesprek gaan en een aantal prikkelende vragen voorleggen.

Het programma is als volgt:

19.00 – 19.30 uur    Inloop met een drankje
Schouwhuis in landhuis van Museum Voorlinden

19.30 – 20.45 uur    Masterclass: “Explore the future of investing”
Johnstonzaal in landhuis van Museum Voorlinden

Vanaf 20.45 uur      Borrel en napraten
Schouwhuis in landhuis van Museum Voorlinden

Tijdens de inloop en borrel is er gelegenheid om met het team van BB Capital kennis te maken en uw vragen over het fonds te stellen. Ook is er tijdens de borrel ruimte om te netwerken. Er is tevens een mogelijk om u direct in te schrijven in het fonds.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Als u zich aanmeldt, dan rekenen wij op uw komst. Aanmelden kan per email via contact@bbcapital.nl

Locatie & sprekers

De masterclasses worden gehouden in het landhuis van Museum Voorlinden in Wassenaar:

Buurtweg 90

2244 AG Wassenaar

Telefoon BB Capital Investments: 070 – 360 3066

Er is ruime gelegenheid op te parkeren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

JORT KELDER

Journalist, presentator & columnist

Jort Kelder is voormalig hoofdredacteur van zakenblad Quote en tegenwoordig zelfbenoemd ‘etiquette-delinquent’, televisie- en radiopresentator met oog voor de (financiële) actualiteit, schrijver en podcasthost van zijn eigen Jortcast en de Snobcast, samen met zijn goede vriend Yvo van Regteren Altena. 

AD NOTENBOOM

Partner Smile Invest

Ad trad in 2018 in dienst bij Smile Invest. Hij begon zijn carrière bij ABN AMRO, waar hij in het advisory team voor fusies en overnames werkte. Vervolgens maakte hij de overstap naar de hands-on turnaround firm Value Enhancement Partners en vervolgens naar het midmarket investeringsbedrijf Parcom Capital. Ad was de afgelopen 14 jaar betrokken bij meerdere transacties in verschillende sectoren in de Benelux.

SUSAN VAN KOEVERINGE

Founder & CEO BB Capital Investments

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

DAVY LOUWERS

Investment director Smile Invest

Davy startte in december 2021 bij Smile Invest. Hij begon zijn carrière bij Philips als onderzoekswetenschapper en maakte vervolgens de overstap naar McKinsey, waar hij twee jaar lang ondernemingen in de hightechindustrie adviseerde inzake strategie en operations. Daarna deed hij nog vijf jaar leidinggevende operationele ervaring op als CEO voor Fietsenwinkel.nl en Hellorider.

JOB VAN DEN BERG

Data- en AI-expert

Job is data- en AI-expert en co-founder van de bedrijven AI.nl en The Automation Group. Hij heeft jarenlange ervaring als data-chef bij diverse multinationals, hierdoor kan hij bedrijven helpen. Hij ziet kansen en vertaalt deze naar praktische oplossingen waarmee hij echt impact kan maken bij bedrijven

Investeerders vertellen

“Wij investeren met een lange termijn visie voor de familie.”

ERIK

Een succesvolle ondernemer uit de regio Zeeuws-Vlaanderen, deelt zijn visie en investeringsobjectieven.

“Private equity is onderdeel
van investeringen voor…“

MICK

Jonge ondernemer Mick deelt zijn visie op een moderne beleggingsportefeuille en doelstellingen voor private equity.

“Er zullen altijd succesvolle bedrijven worden opgericht.”

MARK & EDWIN

Een ondernemersduo uit Delft deelt hun motivatie om voortaan ook in te zetten op private equity.