Susan’s winter favorites #2

5 januari 2024

Welkom in 2024! De batterijen zijn weer bijna volledig opgeladen. Een mooie gelegenheid om vooruit te blikken op de eerste helft van 2024. Deze week deel ik mijn persoonlijke toekomstplannen en vooruitzichten. Wat ga ik zien, lezen en beluisteren? Waar ga ik heen, met wie wil ik in gesprek en hoe ga ik mijn inspiratie op doen? 

Looking forward to 2024

Om heel eerlijk te zijn; ik doe niet aan goede voornemens. Als ik iets wil veranderen dan pak ik het meestal meteen op. Waarom wachten tot ‘het nieuwe jaar’? ‘Direct aan de slag’ past beter in mijn woordenboek! Al is het natuurlijk wel handig om een aantal dingen vooruit te plannen. 
Er staat weer genoeg op stapel voor dit jaar. Zo verhuizen we in maart naar ons nieuwe kantoor. We blijven op ons vertrouwde adres, maar dan met een (nog) beter uitzicht vanaf de negentiende verdieping! We organiseren diverse evenementen die u ook in de gelegenheid stellen om ons te komen bezoeken.
Events 2024
Deze maand zijn we nog volop bezig met de eventkalender voor 2024. Supercourses, Masterclasses, Webinars en nog veel meer. De datum van de eerste Webinar ligt al vast. Aankomende week ontvangt u de uitnodiging. De Masterclasses en Supercourses zullen plaatsvinden in ons nieuwe kantoor, dus die kunt u vanaf maart weer bijwonen. Ook in 2024 vertellen wij u weer graag over Private Equity en de kansen om hierin te investeren!
Sportief
Ok, een paar goede voornemens heb ik wel. Maar dan wel samen met het team. Wij gaan dit voorjaar met een grote delegatie deelnemen aan halve marathon tijdens de City Pier City loop in Den Haag. En dat is niet alles. Er staan dit jaar nog een aantal sportieve samenwerkingen en activiteiten op de planning. Hierover binnenkort meer.
Innovatie
Achter de schermen is er wederom veel ‘work in progress’ rondom onze fondsen. BB Capital wil natuurlijk voorop blijven lopen. Afgelopen jaar konden wij voor het eerst kwartaaldividend voor private equity investeringen mogelijk maken. Een unieke propositie in de markt. In de loop van 2024 verwachten wij weer een belangrijke innovatie te kunnen introduceren, waar u als individuele investeerder van kunt profiteren. We houden u op de hoogte.
Voor nu hoop ik dat u ook heerlijke feestdagen achter de rug heeft en de batterijen weer opgeladen zijn om te vlammen dit nieuwe jaar!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen