“Wij investeren met een lange termijn visie voor de familie.”

ERIK

Een succesvolle ondernemer uit de regio Zeeuws-Vlaanderen, deelt zijn visie en investeringsobjectieven.

De investeerder aan het woord

Wat is de belangrijkste doelstelling bij het beheer van uw vermogen?

Het waarborgen van het vermogen via een lange termijn visie, waarbij rendementen geherinvesteerd worden in nieuwe proposities of alternatieve initiatieven. Wij hebben een historie in de detailhandel, waarna onze activiteiten zijn geëvolueerd in het ontwikkelen van commercieel en residentieel vastgoed. Het rendement uit deze activiteiten investeren wij met een lange termijn visie voor de familie.

Waarom wilt u in private equity beleggen?

Investeren in private equity biedt stabiliteit op de lange termijn, met een aantrekkelijk rendement. Eén van mijn zoons is zich via zijn studie gaan verdiepen in de wereld van het investeren. Hij heeft hierbij kennis gemaakt met private equity

en is inmiddels zelf werkzaam op dit gebied. Tijdens onze gesprekken over de dynamiek van private equity, groeide mijn interesse in deze belaggingscategorie. De gebruikelijke private equity fondsen ervaren elke cyclus een j-curve, terwijl de fund of funds propositie van BB Capital de mogelijkheid biedt om deze j-curves van onderliggende fondsen af te vlakken en zo een beoogd jaarlijks terugkerend rendement uit te keren. Dat is een mate van rust en stabiliteit die wij naar verwachting niet zouden kunnen realiseren bij beursgerelateerde beleggingsfondsen.

Wat spreekt u het meeste aan in het private equity fonds van BB Capital?

Wij hebben voor BB Capital Fund Investments gekozen omdat de propositie ons als investeerder kennis kan laten

laten maken met een relatief onbekende en ontoegankelijke ‘asset category’. Er zijn in Nederland maar weinig partijen die een fund of funds propositie aanbieden. BB Capital Fund Investments biedt een innovatieve oplossing met ervaren professionals die de fondsselectie doen. Zo profiteer je van hun expertise en hoef je niet zelf het wiel steeds opnieuw uit te vinden. Ook de ambitie om het fund of funds principe en private equity breder bekend te maken is te waarderen. Zo wordt deze investeringsvorm toegankelijker voor de markt.

BB Capital Fund Investments ook iets voor u?

In de serie ‘Investeerders vertellen’ delen investeerders hun ervaringen met BB Capital Fund Investments. Private equity biedt hoge rendementen. Gemiddeld 13% volgens diverse internationale onderzoeken. Voor individuele investeerders waren deze rendementen tot op heden moeilijk bereikbaar. Met BB Capital Fund Investments kunt u nu wél profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar.

Ontvang de uitgebreide brochure

Informatiebijeenkomst bijwonen?

Neem contact op en maak een afspraak

Meer investeerders

“Met de huidige rentestanden
wil je geld natuurlijk niet…”

Mike

Een investeerder uit het Gooi deelt kennis en ervaringen over verschillende beleggingscategorieën.
“Private equity gaat voor mij
om helpen van andere …”

INVESTEERDER

Een ondernemende investeerder uit de regio Haaglanden deelt zijn ervaringen met private equity.
“Er zullen altijd succesvolle bedrijven worden opgericht.”

MARK & EDWIN

Een ondernemersduo uit Delft deelt hun motivatie om voortaan ook in te zetten op private equity.