“Er zullen altijd succesvolle bedrijven worden opgericht.”

MARK & EDWIN

Een ondernemersduo uit Delft deelt hun motivatie om voortaan ook in te zetten op private equity.

De investeerders aan het woord

Waarom wilt u in private equity beleggen?

Zoals iedereen weet is het verstandig om vermogen te spreiden over diverse bronnen, die liefst weinig met elkaar te maken hebben. Op die manier kun je profiteren van groei, maar loop je beperkt risico wanneer een van de bronnen slecht presteert. Private Equity zien wij als een heel interessante bron voor rendement, aangezien er altijd succesvolle nieuwe bedrijven opgericht blijven worden. Bedrijven die wellicht nog niet op de beurs zijn of die juist profiteren van een ander economisch klimaat, waar de beurs op dat moment last van heeft. Een fonds waarin de meest interessante partijen bij elkaar zitten, maakt het risico bovendien kleiner en de potentie blijft enorm. Op die manier is voor ons Private Equity een heel logische en aantrekkelijke uitbreiding van onze portefeuille.

Wat spreekt u het meeste aan in het private equity fonds van BB Capital?

Uit de presentatie van BB Capital bleek dat zij economisch slechte jaren incalculeren. In geval van een economische terugval lijkt het negatieve effect op de publieke sector groter te zijn dan op de private sector. Sterker nog, een slecht jaar voor de economie, kan (en is vaak) een uitstekend jaar om in private equity te beleggen. Deze kansen zijn erg interessant voor beleggers. Wij willen ons portfolio aan geïnvesteerd vermogen spreiden, waarbij beleggen in de private sector om voornoemde reden voor ons erg interessant lijkt. Over het algemeen is de instapdrempel bij Private Equity vrij hoog, waardoor er voor ons weinig opties leken te zijn. Het Fonds van BB Capital maakt het echter mogelijk om met kleinere bedragen toe te

treden, en daarbij wel het belegde vermogen uit te spreiden over een bredere portefeuille aan ondernemingen. Dit zouden wij met ons budget nooit kunnen bereiken door zelf rechtstreeks in bedrijven te investeren.

Wat is de belangrijkste doelstelling bij het beheer van uw vermogen?

Wij vinden het belangrijk dat ons vermogen op de lange termijn blijft groeien. Dit doen we door ons vermogen verspreid te beleggen met daarbij verschillende risicoprofielen. Voor ons is private equity een invulling voor medium-risk / medium-gain, waarbij we verder nog beleggen in bijvoorbeeld crypto currencies en aandelen (high-risk high-gain), beleggingsfondsen en vastgoed (low-risk low-gain).

BB Capital Fund Investments ook iets voor u?

In de serie ‘Investeerders vertellen’ delen investeerders hun ervaringen met BB Capital Fund Investments. Private equity biedt hoge rendementen. Gemiddeld 13% volgens diverse internationale onderzoeken. Voor individuele investeerders waren deze rendementen tot op heden moeilijk bereikbaar. Met BB Capital Fund Investments kunt u nu wél profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar.

Ontvang de uitgebreide brochure

Informatiebijeenkomst bijwonen?

Neem contact op en maak een afspraak

Meer investeerders

“Wij investeren met een lange termijn visie voor de familie.”

ERIK

Een succesvolle ondernemer uit de regio Zeeuws-Vlaanderen, deelt zijn visie en investeringsobjectieven.

“Private equity is onderdeel
van investeringen voor…“

MICK

Jonge ondernemer Mick deelt zijn visie op een moderne beleggingsportefeuille en doelstellingen voor private equity.

“Met de huidige rentestanden
wil je geld natuurlijk niet…”

MIKE

Een investeerder uit het Gooi deelt kennis en ervaringen over verschillende beleggingscategorieën.