BB Capital’s Friday Feed – Edition #71

— 10 mei 2024

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

Cosmetique Totale: Nieuwe vestigingen in Duitsland

Na de overname van MyDerma in november 2023, versterkt Cosmetique Totale, een van de portfoliobedrijven van BB Capital Investments, haar Europese positie verder door nieuwe vestigingen aan haar portefeuille toe te voegen.
Zo is recent een prachtige vestiging in Potsdam, nabij Berlijn, geopend en is er deze week een nieuwe vestiging in Keulen geopend. Daarnaast zijn er nog volop ontwikkelingen in de pijplijn. Naast de vestigingen in Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, München en Frankfurt, breidt Cosmetique Totale hiermee de landelijke dekking in de Duitse markt verder uit. Door middel van het doorvoeren van de dienstvoering, branding en de meest geavanceerde laserapparatuur wordt de bekende kwaliteit van Cosmetique Totale op de Duitse vestigingen gegarandeerd. Ook biedt dit een kans om nieuwe innovatieve huidbehandelingen, waaronder de Morpheus8 glamourbehandeling waar Cosmetique Totale in Nederland marktleider in is, op de markt te introduceren.
Check hier de videobeelden van de nieuwe locaties in Duitsland.

Vytal: Blogs

Wist u dat Vytal, een van de portfoliobedrijven van BB Capital Investments, regelmatig interessante webinars organiseert en blogs en artikelen post over onderwerpen die met vitaliteit te maken hebben?

Zo organiseerden zij onlangs nog een webinar met Timo Hans, auteur van het boek ‘Stress is een kunst’ een bestseller uit de managementboek top 100. Daarnaast plaatsen zij ook interessante feitjes, lekkere recepten, en interessante verhalen die aansluiten bij de actualiteit.

Bent u benieuwd naar de blogs van Vytal? Lees ze dan hier.

Voorlinden: Kunst bij BB Capital

In een unieke samenwerking met het gerenommeerde museum Voorlinden, heeft directrice Suzanne Swarts ons nieuwe kantoor getransformeerd tot een inspirerende ruimte met een vleugje culturele verfijning.

Dankzij Swarts’ visie prijken nu enkele stukken uit de collectie van Voorlinden in bijzondere composities aan de muren. Wij, als team, kijken er elke dag weer met veel plezier en inspiratie naar. Tijdens uw bezoek aan BB Capital kunt u nu ook door het magazine bladeren waarin alle kunst is gebundeld met begeleidende achtergrondinformatie.

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen