BB Capital’s Friday Feed – Edition #62

— 8 maart 2024

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

New Team Member: Rogier van Mazijk

Ons team is flink aaan het uitbreiden, wij stellen onze nieuwe teammembers graag aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Rogier van Mazijk.

Rogier is een zelfstandige professional die momenteel samenwerkt met BB Capital aan een mogelijke uitbreiding van de private markets strategie. Zijn expertise is hierbij van waarde. Met circa 10 jaar ervaring in fusies en overnames en debtor side restructuring bij gerenommeerde bedrijven zoals Houlihan Lokey en Alvarez & Marsal, brengt Rogier een uitgebreide kennis en ervaring mee. Verder heeft Rogier 5 jaar gewerkt binnen de sector van impactinvesteringen, onder meer bij Fashion for Good en het Textiel Innovatie Fonds, waarvan het laatste is opgericht door BB Capital.

BB Capital neemt meerderheidsbelang in gezondheidsapp Vytal

DEN HAAG – BB Capital Investments heeft een meerderheidsbelang genomen in VYTAL, een IT-platform gespecialiseerd in digitale totaaloplossingen voor de sport- en gezondheidsindustrie. Dat maken beide partijen vandaag bekend. Het bedrijf uit Alphen aan den Rijn zal de investering gebruiken voor het uitbouwen van haar unieke marktpositie in Nederland en Europa.

VYTAL levert een volledig softwarepakket om coaches te ondersteunen bij hun bedrijfsprocessen en coachingsactiviteiten. Het bedrijf is sinds 2019 actief in de groeiende markt voor digitale gezondheidsoplossingen. De voedingsapp wist zich te ontwikkelen tot een innovatief platform met een compleet aanbod waar gebruikers en aanbieders samenkomen. Het volledige team van tien medewerkers blijft actief vanuit het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn. Lees verder >>

Het gehele persbericht lezen? Volg deze link naar onze website. Of het artikel van het FD lezen? Volg deze link.

BB Capital Opening van het nieuwe kantoor

Een adembenemend uitzicht over Den Haag, dat is precies wat u te wachten staat op ons gloednieuwe kantoor op de 19e verdieping! De opening met het team was knallend, samen knapten we ballonnen!

We zijn verheugd om onze deuren te openen op deze prachtige locatie, waar we niet alleen uitkijken naar het creëren van een inspirerende werkplek voor ons team, maar ook naar de mogelijkheden die deze nieuwe ruimte biedt voor het organiseren van spectaculaire evenementen. Van inspirerende masterclasses tot bruisende netwerkbijeenkomsten, we kunnen nu nog meer prachtige gelegenheden hosten op deze adembenemende locatie. Dus, bereid u voor op een agenda vol boeiende activiteiten.

Houd onze agenda in de gaten, samen gaan we naar nieuwe hoogten bij BB Capital!

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen