BB Capital’s Friday Feed – Edition #4

25 november 2022

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. We kijken ook vooruit. Naar volgende week, het volgende kwartaal, maar natuurlijk ook gewoon naar het weekend!

Cosmetique Totale: Belgische overname

Cosmetique Totale heeft het Belgische Dépil Tech met vestigingen in Brussel en Anderlecht overgenomen. Dépil Tech is specialist in permanente ontharing en werd 11 jaar geleden opgericht door Sonia Roquette. Het aanbod zal stapsgewijs verder uitgebreid worden met behandelingen op het gebied van huidverbetering. Met deze nieuwe vestigingen groeit Cosmetique Totale naar 43 hoofdlocaties in Nederland en België. 

 

Meer weten over de overname van Depil Tech? Check hier

Infradax: Security Race Event Zandvoort

Vorige week woensdag 16 november gaf Infradax acte de présence tijdens het Security Race Event op Zandvoort. Een ontzettend mooie én leerzame dag. Samen met partners Dell, Arctic Wolf, Microsoft, Hunt & Hackett, Veeam, Holm Security en Fortinet heeft Infradax hun klanten kunnen inspireren op het gebied van informatiebeveiliging. De sessies zijn gecombineerd met drie leuke rijbelevingen. En er is nu ook een aftermovie!

 

Bekijk de volledige aftermovie van het Security Race Event hier

Argos index: stabiel ondanks onrustige markt

De Argos Index* bleef in het derde kwartaal van 2022 stabiel op 10,0x EBITDA. De lange-termijn trend van oplopende waarderingen is afgezwakt en beweegt nu op het 5-jaars gemiddelde. Ondanks de veranderde marktomstandigheden blijft de mid-market competitief door een continue toestroom van kapitaal, wat het transactievolume en de waardering van private bedrijven ondersteunt.

* De Argos Mid-Market Index meet de evolutie van de waarderingen van particuliere mid-market bedrijven in de eurozone.

BB Capital Academy: next topic

De BB Capital Academy heeft het topic ‘Juridisch’ inmiddels afgerond. De volgende sessies staan alweer gepland en richten zich op de belangrijkste taks-geraleteerde onderwerpen binnen de private equity.

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen