BB Capital’s Friday Feed – Edition #3

18 november 2022

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. We kijken ook vooruit. Naar volgende week, het volgende kwartaal, maar natuurlijk ook gewoon naar het weekend!

Sparkling Society: nieuwe game ‘Zoo Life’

Sparkling Society, game developers uit Delft en een portfoliobedrijf van BB Capital, hebben een supergave nieuwe game gelanceerd: Zoo Life. Beschikbaar in de App Store, via Google Play én Windows 10. Bouw nu je eigen dierentuin en zorg voor de dieren in jouw park. Binnen een week al meer dan 100.000 keer gedownload in de Play Store en gewaardeerd met 4.6 sterren in de App Store. Stay tuned, want er komen binnenkort nog meer mooie games aan!

 

Meer weten over Sparkling Society en Zoo Life? Check hier

SuperInvestor Event: wereldwijd private equity netwerk in Amsterdam

Vandaag is de laatste dag van het jaarlijkse SuperInvestor Event in het Okura Hotel Amsterdam. Een mooie gelegenheid om tijdens de afsluitende borrel nog even na te praten met alle deelnemers. Wij waren deze week onder andere aanwezig bij AlpInvest, Coller Capital en Argos Climate Action, co-sponsor van het evenement. Allen fondsen waar wij met Fund Investments in investeren. (afbeelding: informaconnect.com)

 

Meer informatie over het SuperInvestor Event

Masterclass: op de voorste rij met exclusieve co-investeringen

Joeri de Groot, Managing Director van AlpInvest, heeft afgelopen vrijdag (11 november) tijdens de tweede BB Capital Masterclass in het landhuis van Museum Voorlinden in Wassenaar ten overstaan van een zeer talrijk en geïnteresseerd publiek zijn kennis en inzichten gedeeld over exclusieve co-investments. Volgende masterclass meemaken? Wij houden u hier op de hoogte over de onderwerpen, data en tijdstippen!

BB Capital Academy sessie #2 met de aandeelhoudersovereenkomst

De aandeelhoudersovereenkomst. Dat was het belangrijkste topic tijdens de tweede sessie van de BB Capital Academy met onze juridische partners. Bovenstaand de beloofde actiefoto! Opvallendste uitspraak: “Waar een koopovereenkomst misschien wat zakelijk aanvoelt, lijkt de aandeelhoudersovereenkomst meer op het aangaan van een huwelijk”. De vele praktische voorbeelden en interactieve discussies zorgden wederom voor een leuke en leerzame middag.

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen