BB Capital’s Friday Feed – Edition #26

19 mei 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

M&A markt toont zich veerkrachtig

De M&A markt blijkt veerkrachtig nu prijsverwachtingen van verkopers beginnen te dalen. Doordat de prijsverwachtingen meer naar elkaar toe bewegen kunnen kopers en verkopers elkaar makkelijker vinden in het sluiten van M&A deals. Dit biedt dus mooie kansen voor kopers zoals private equity investeerders. Meer weten over de veerkracht van de M&A markt? 

Lees de volledige analyse op Pitchbook

Sparkling Society lanceert nieuwe game Jurassic Dinosaur

Afgelopen maandag is de nieuwe game van Sparkling Society gelanceerd. In Jurassic Dinosaur: Park Game bouwen gamers hun eigen prehistorische park, geïnspireerd op een wereld van zo’n 200 miljoen jaar geleden. Als parkdirecteur vul je jouw park met adembenemende landschappen, spannende attracties en meer dan 50 verschillende soorten dinosauriërs. 

Meer informatie en downloaden via Sparkling Society

Mathijs Biesta: ‘Door zekerheid te bieden konden wij de groei van Cosmetique Totale versnellen’

Het toonaangevende, internationale nieuwsplatform RealDeals sprak met Susan van Koeveringe en Mathijs Biesta naar aanleiding van hun Healthcare 2023 report over private equity in de cosmedische sector. BB Capital heeft sinds 2020 een meerderheidsbelang in Cosmetique Totale. De huidkliniek wist, mede door de lockdowns tijdens de pandemie, flink te groeien. De buy-and-build-strategie richt zich op de markt van lokale spelers, het professionaliseren van deze bedrijven om zo de onderneming verder uit te bouwen tot een internationale speler. 

 

Lees het volledige interview hier

Private Equity Summit 2023

Aanstaande donderdag 25 mei vindt de Private Equity Summit 2023 plaats in Amstelveen. Hier worden de trends voor impactbeleggen verkend en besproken hoe een sterk financieel rendement samen kan gaan met sociale en ecologische voordelen. Niet alleen de snelle groei van de sector komt aan bod, maar vooral ook de vraag of deze in de goede richting groeit. Wordt het beschikbare kapitaal op de meest efficiënte manier ingezet om impact te maximaliseren? Wat zijn de trends in de verschillende activaklassen, strategieën en soorten beleggers? Hoe wordt data ingezet in het meten van de impact? 

Meer informatie hier

BB Capital is hiring!

We’re hiring! Binnenkort hopen wij nog meer nieuwe analysten en stagiairs te verwelkomen die ons team komen versterken. Zowel op onze Direct Investments als Fund Investments afdeling. Check de carrièrepagina voor de beschikbare vacatures! Wie weet zien wij jou binnenkort voor een gesprek bij ons op kantoor in Den Haag. 

 

Bekijk de carrièrepagina en de vacatures hier

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen