BB Capital’s Friday Feed – Edition #25

12 mei 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

Coller Capital: jaarvergadering in de Westminster Abbey

De jaarvergadering van Coller Capital – één van de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren – in Londen was een speciale dit jaar: in de Westminster Abbey! Volgens Coller Capital ontwikkelt de secondaries markt zich dit jaar positief, volgens verwaching van het fonds zal deze USD 140 miljard bedragen. Een nieuw all time high. Ook werden de ontwikkelingen van de portefeuille besproken. Coller Capital heeft ondanks de volatiliteit in 2022 een stabiel resultaat geboekt.

Meer beelden via Coller Capital LinkedIn

Webinar BB Capital Fund Investments

In onze interactieve webinars nemen wij u in vogelvlucht mee door de highlights van het fonds. Ben u zich aan het oriënteren? Dan is een webinar een uitstekende mogelijkheid om BB Capital Fund Investments te leren kennen. Gewoon vanaf huis of op uw werkplek. De webinar duurt ca. 45 minuten. Er is uiteraard ook gelegenheid om vragen te stellen. Het eerstvolgende webinar is woensdag 17 mei 2023 van 11:00 tot 11:45 uur. Direct aanmelden kan per email naar contact@bbcapital.nl

 

Meer weten over of aanmelden voor de webinar? Kijk hier

Luistertip: Private Equity podcasts

Kennis over de private equity markt doen wij op door bij events en bijeenkomsten aanwezig te zijn. Jaarvergaderingen, conferenties en masterclasses in binnen- en buitenland. Onze ervaringen delen wij met u. Onder andere in de Friday Feed. Natuurlijk nemen de bestudering van fondsanalyses en rapportages ook een groot deel van onze tijd in beslag. Als er dan nog een vrij moment over is, zijn podcasts een goede aanvulling om verdieping aan te brengen en kennis te nemen van de visies van internationale experts op de markt. Marsha Lewis stelde voor Dealroom een mooie lijst met 10 interessante podcasts samen die wij graag delen.

 

Bekijk de lijst met uitgebreide beschrijving hier 

BB Capital is hiring!

We’re hiring! Binnenkort hopen wij nog meer nieuwe analysten en stagiairs te verwelkomen die ons team komen versterken. Zowel op onze Direct Investments als Fund Investments afdeling. Check de carrièrepagina voor de beschikbare vacatures! Wie weet zien wij jou binnenkort voor een gesprek bij ons op kantoor in Den Haag. 

 

Bekijk de carrièrepagina en de vacatures hier

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen