BB Capital’s Friday Feed – Edition #20

7 april 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

M&A Strategy Forum

Vorige week waren wij bij het M&A Strategy Forum dat werd gehost bij EY en HVG Law in Amsterdam. Tijdens twee rondetafeldiscussies spraken we over de ‘perfecte overnamematch’. Hoe borg je dat je na een overname je plan kan uitvoeren, hoe zorg je voor integratie van bedrijfsculturen en het behoud van medewerkers?

Na de rondetafeldiscussies deelden experts tijdens een plenaire sessie hun visie op waar het – ondanks dat een match vooraf misschien perfect lijkt – toch mis kan gaan bij overnames.  

Een uitgebreid verslag van de bijeenkomst is hier terug te lezen

Partners Group: macro-economische update H1 2023

Partners group ziet het sentiment sinds september verbeteren. De economische achtergronden zien er rooskleuriger uit dan nog maar een paar maanden geleden en ook de inflatie vertraagt. Tina Jessop, Senior Economist van Partners Group, licht de belangrijkste ontwikkelingen toe in de macro-economische update H1 2023. 

Lees de volledige update hier 

CapitalMind: spring drinks

Op 30 maart organiseerden Capitalmind en Investec samen ‘spring drinks’ in restaurant Limon in Amsterdam. Wij waren hier aanwezig om te netwerken met collega’s uit de wereld van M&A en hebben ook het glas geheven op het ‘nieuwe’ kantoor in Amsterdam – het eerste in Nederland – dat CapitalMind eind vorig jaar opende!

 

Meer informatie over CapitalMind Nederland

Cosmetique Totale en Hollande!

Een team van Franse medewerkers van Cosmetique Totale wars deze week op bezoek bij hun nederlandse collega’s voor trainingen en natuurlijk de nodige gezelligheid. 

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen