BB Capital’s Friday Feed – Edition #14

17 februari 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

Masterclass: vintagejaar 2023

Op vrijdag 24 maart 2023 om 15.30 uur organiseert BB Capital Fund Investments een nieuwe Masterclass in het landhuis van Museum Voorlinden in Wassenaar.

“Wordt 2023 Private Equity’s beste vintagejaar ooit?”. Private equity fondsen worden – vergelijkbaar met goede wijnen – ingedeeld naar ‘vintagejaren’ om een goede vergelijking van rendement te kunnen maken. En net als bij de druiven, is er ook voor wat betreft de financiële markten altijd veel te doen over de kwaliteit van de aankomende ‘oogst’.

We zijn allemaal benieuwd wat dit jaar gaat brengen en hoe we over een paar jaar terugkijken op 2023. De exclusieve Masterclass met prognoses en analyses over het vintagejaar 2023 bestaat uit een unieke paneldiscussie met Han Dieperink en diverse private equity professionals. Onder leiding van een aansprekende voorzitter gaan de panelleden dieper in op de financiële economie, inflatie, rente en de impact hiervan op private ondernemingen. Laat u ook goed voorlichten en vorm uw eigen mening over de vooruitzichten.

Het exacte programma en de overige panelleden worden de komende tijd bekend gemaakt. Houd uw mailbox in de gaten. Wilt u verzekerd zijn van een plek in de zaal, dan kunt u zich alvast aanmelden. 

Inschrijven kan hier via contact@bbcapital.nl

Argos Index: vierde kwartaal 2022

De Argos Mid-Market Index meet de evolutie van de waarderingen van particuliere mid-market bedrijven in de eurozone en wordt elk kwartaal gepubliceerd. Belangrijkste conclusies voor het vierde kwartaal van 2023:

1. De prijzen die werden betaald door private-equityfondsen en strategische kopers lieten een lichte daling zien
2. Mid-market M&A-activiteit bleef stabiel in volume
3. PE blijft profiteren van het beschikbare kapitaal voor investeringen 

 

Lees het volledige rapport hier

BB Capital Office refit

Afgelopen  week hebben wij ons kantoor een mooie refit gegeven. Benieuwd naar het eindresultaat? Maak een afspraak en kom langs! Ons kantoor is gelegen op de zestiende verdieping van het kantoorgebouw De Haagsche Zwaan aan de Schenkkade 50 in Den Haag en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving.

BB Capital is hiring!

We’re hiring! Binnenkort hopen wij nieuwe analysten en stagiairs te verwelkomen die ons team komen versterken. Zowel op onze Direct Investments als Fund Investments afdeling. Check de carrièrepagina voor de beschikbare vacatures! Wie weet zien wij jou binnenkort voor een gesprek bij ons op kantoor in Den Haag. 

 

Bekijk de carrièrepagina en de vacatures hier

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen