BB Capital’s Friday Feed – Edition #12

3 februari 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

BB Capital verkoopt Infradax aan Arcus IT

Wij zijn voornemens Infradax te verkopen aan Arcus IT, een portfoliobedrijf van investeringsmaatschappij Egeria. Met de Arcus IT Group heeft Infradax een mooie partner gevonden om verder te groeien. Het managementteam blijft aan boord en zal een bredere rol vervullen binnen deze groep. Wij zijn trots op wat we met het team van Infradax voor elkaar hebben gekregen in een relatief korte, maar intensieve periode waarin de IT-dienstverlening een stevige groei heeft doorgemaakt en de consolidatie in de markt versnelde.

 

Meer weten over deze deal? Lees het volledige bericht hier

Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2023

Vorige week waren wij bij de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs in Utrecht. Het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs. Tijdens deze tweejaarlijkse onderwijsbeurs tonen veel ondernemingen die in deze sector actief zijn hun IT-producten en innovaties. Wij spraken met een aantal nieuwkomers die met slimme technologie het onderwijs willen ondersteunen en we lieten ons voorlichten door diverse deskundigen over de verschillende trends en analyses.

 

Meer weten over deze beurs? Kijk hier

NVP #Young borrel

Gisteren was Koen aanwezig bij de NVP Young borrel bij Brouwerij en Proeflokaal De Prael in de Houthavens in Amsterdam. De NVP is de ‘Nederlandse vereniging van Participatiemaatschappijen’. De borrel is er speciaal voor private equity professionals tot 35. Koen heeft een mooie avond gehad: ‘Altijd leuk om bekenden te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen op een toplocatie.’

 

BB Capital is hiring!

We’re hiring! Binnenkort hopen wij nieuwe analysten en stagiairs te verwelkomen die ons team komen versterken. Zowel op onze Direct Investments als Fund Investments afdeling. Check de carrièrepagina voor de beschikbare vacatures! Wie weet zien wij jou binnenkort voor een gesprek bij ons op kantoor in Den Haag. 

 

Bekijk de carrièrepagina en de vacatures hier

BB Capital Fund Investments: interactieve webinars

In onze interactieve webinars nemen wij u in vogelvlucht mee door de highlights van het fonds. Ben u zich aan het oriënteren? Dan is een webinar een uitstekende mogelijkheid om BB Capital Fund Investments te leren kennen. Gewoon vanaf huis of op uw werkplek. De webinar duurt ca. 45 minuten. Er is uiteraard ook gelegenheid om vragen te stellen. Het eerstvolgende webinar is op dinsdag 14 februari 2023 om 12:00 uur. Direct aanmelden kan per email naar contact@bbcapital.nl

 

Meer weten over onze webinars? Kijk hier

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen