BB Capital’s Friday Feed – Edition #10

20 januari 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

BB Capital Fund Investments: interactieve webinars

In onze interactieve webinars nemen wij u in vogelvlucht mee door de highlights van het fonds. Ben u zich aan het oriënteren? Dan is een webinar een uitstekende mogelijkheid om BB Capital Fund Investments te leren kennen. Gewoon vanaf huis of op uw werkplek. De webinar duurt ca. 45 minuten. Er is uiteraard ook gelegenheid om vragen te stellen. Het eerstvolgende webinar is op dinsdag 14 februari 2023 om 12:00 uur. Direct aanmelden kan per email naar contact@bbcapital.nl

 

Meer weten over onze webinars? Kijk hier

BB Capital Fund Investments: informatiebijeenkomsten

Het team van BB Capital in real life ontmoeten? Ervaren of investeren in private equity bij u past? Binnenkort organiseren wij weer diverse informatiebijeenkomsten bij ons op kantoor in Den Haag. U kunt hier  laagdrempelig kennismaken met de mogelijkheden van investeren in private equity via BB Capital Fund Investments. De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op vrijdag 10 februari 2023 van 12:00 tot 13:30 uur. Aanmelden kan rechtstreeks via de mail: contact@bbcapital.nl

 

Meer weten over  het programma van de informatiebijeenkomsten? Kijk hier

Over het belang van fondsselectie

In 2023 staan er weer veel mooie fondsen op ons lijstje om uitgebreid te analyseren. Zo komen we tot de beste selectie voor ons fund-in-fund programma. Denk daarbij gerust aan ruim 1000 fondsen per jaar. Daarvan krijgen uiteindelijk slechts vijf of zes ons mandaat. Volgende week een interview met Susan van Koeveringe over het belang van fondsselectie en hoe BB Capital daarbij te werk gaat. 

 

Nu alvast meer weten over fondsselectie? Lees dan ook dit artikel in onze bibliotheek

BB Capital is hiring!

We’re hiring! Binnenkort hopen wij nieuwe analysten en stagiairs te verwelkomen die ons team komen versterken. Zowel op onze Direct Investments als Fund Investments afdeling. Ook een goed moment voor de refit van ons kantoor. Zorgen we meteen voor een aantal extra fijne werkplekken. Stay tuned voor de vacatures! 

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen