The Rent Company en My Digital Schoolbook bundelen krachten

3 november 2017

DEN BOSCH – The Rent Company en My Digital Schoolbook bundelen hun krachten. De Nederlandse frontrunners in verhuur en verkoop van laptops, chromebooks en tablets voor het digitale onderwijs, voegen hun kennis en platformen samen. Hiermee ontstaat een toonaangevende organisatie op het gebied van ‘Bring Your Own Device’ (BYOD) oplossingen voor middelbare scholen en beroepsopleidingen.

The Rent Company faciliteert de middelen voor digitaal onderwijs. Met het ‘Easy4u device abonnement’ biedt het bedrijf uit Den Bosch leerlingen en docenten de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden een device zoals een chromebook, tablet of laptop te kopen of huren. ‘De voordelen van dit alles in één abonnement zijn de ‘in house’ servicepunten, een eigen serviceorganisatie, garantie-uitbreiding op onderdelen en dekking bij schade en diefstal. Zo maken wij digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk’, aldus Ronald van den Boogaard, directeur van The Rent Company.

My Digital Schoolbook

My Digital Schoolbook ondersteunt onderwijsinstellingen met advies en implementatie van digitale transformatie trajecten. De focus ligt daarbij op het optimaliseren van de werkomgeving door mensen, processen en middelen te verbinden. Voor het onderwijs is er via My Digital Schoolbook een online portal beschikbaar waarbinnen zowel leerlingen als ouders, docenten en begeleiders inzicht hebben in het gebruik van de beschikbare digitale leermiddelen. ‘Samengaan met The Rent Company is een logische stap in ons groeiproces. Wij delen een gelijke visie en passie voor digitale oplossingen in het onderwijs,’ aldus Leon Kruit, directeur van My Digital Schoolbook.

BYOD

In de afgelopen drie jaar is The Rent Company substantieel gegroeid door de focus op het voortgezet onderwijs. ‘Met de technologische knowhow en het geavanceerde platform van My Digital Schoolbook is The Rent Company klaar om verder op te schalen.’ zegt Van den Boogaard. ‘Wij bieden een platform met een betrouwbare, eigen service organisatie, zodat educatieve BYOD initiatieven in het onderwijs optimaal ondersteund zijn. Nu en in de toekomst.’

Meer nieuws