NewComm IT en Office Extensions gaan verder als Infradax

13 april 2021

AMERSFOORT – NewComm IT uit Assen en Office Extensions uit Amersfoort gaan vanaf juli 2021 verder als Infradax. De twee bedrijven werden in december 2020 overgenomen en behoren sindsdien tot de Infradax Groep. Nu zetten ze samen met Infradax de volgende stap.

Met de overname van NewComm IT en Office Extensions verrijkte Infradax vorig jaar zijn specialisatie in met name datacenter-infrastructuur en circulaire IT met extra kennis en diensten op het gebied van duurzame en veilige IT-infrastructuur, de moderne werkplek en functionele toepassingen van IT. Die situatie bevalt uitstekend: de culturen van de bedrijven passen bij elkaar en klanten profiteren nu al van de voordelen. Door vanaf juli onder één naam verder te gaan, ontstaat een nog krachtigere organisatie, met een duidelijk toekomstdoel.

‘In een steeds verder digitaliserende wereld veranderen de behoeftes van onze klanten,’ geeft Tjeerd van ’t Veld, managing director van Infradax, aan. ‘Wij willen ook in de toekomst zo veel mogelijk waarde toevoegen met IT. Daarom namen wij in 2020 Office Extensions en NewComm IT over. Om onze specialismes voor iedereen optimaal beschikbaar te stellen, gaan we nu samen de volgende fase in: als één organisatie en onder één naam. Naast een breder portfolio hebben we gezamenlijk nu ook een landelijke dekking.’

NewComm IT en Office Extensions blijven met dezelfde mensen werken en behouden hun regionale positie. Hun waardes, zoals laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht, blijven even belangrijk. Door de grotere en nog professionelere organisatie wordt de kwaliteit van de dienstverlening alleen maar beter. “Nu we samen verdergaan kunnen we onze klanten nog beter naar hun doelen loodsen, met controle over hun IT en data”, zegt Jelle Huurnink, medeoprichter van Office Extensions en nu Director Operations bij Infradax. “We blijven werken met dezelfde mensen in dezelfde regio, maar nu gezamenlijk en met een landelijke dekking”, verduidelijkt Stefan Zevenberg van NewComm IT.

In juli wordt de naamswijziging volledig doorgevoerd, maar klanten van NewComm IT en Office Extensions zullen de naam en het logo van Infradax de komende tijd al steeds vaker tegenkomen.

Over Infradax

Infradax is een IT-dienstverlener met een focus op circulaire IT-diensten voor werkplekken en datacenter-omgevingen. Het bedrijf uit Amersfoort levert, implementeert en beheert complete IT-infrastructuren voor klanten in het midden en hogere segment. Daarnaast beschikt Infradax over een eigen maintenance-organisatie en heeft het diverse diensten voor de werkplek van de toekomst.

textiel-innovatie-fonds

Meer nieuws