Cosmetique Totale Group groeit naar 42 vestigingen met de overname van de Huidkliniek Pour Tous

PERSBERICHT

10 oktober 2022

DEN HAAG – Cosmetique Totale, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, heeft Huidkliniek Pour Tous overgenomen. Dat maken de beide partijen vandaag bekend. Met de overname groeit Cosmetique Totale naar 42 eigen vestigingen en ruim 400 behandellocaties in Nederland.

Huidkliniek Pour Tous is 30 jaar geleden opgericht en een begrip op het gebied van huidtherapie en laserbehandelingen in de regio Utrecht. In de kliniek werkt Juliette de Wit met haar team van gecertificeerde huidtherapeuten, die hoogwaardige medische laserbehandelingen uitvoeren op het gebied van onder andere ontharen, tatoeage verwijderen, couperose, acne en peelings. Met de extra capaciteit kan Cosmetique Total beter voldoen aan de groeiende vraag naar gespecialiseerde huid- en laserbehandelingen in de regio Utrecht.

Vast gezicht
Juliette de Wit, oprichter van Huidkliniek Pour Tous, wordt met haar team onderdeel van Cosmetique Totale. ‘De keuze om aan te sluiten bij Cosmetique Totale voelt voor ons meer dan logisch. De manier van werken op het gebied van huidverbetering en lasertherapie sluit zeer goed aan bij hoe Huidkliniek Pour Tous haar klanten wil behandelen. Tel daar de kracht en hoogwaardige kennis van Cosmetique Totale bij op en wij kunnen onze cliënten nog beter bedienen. Ik blijf, samen met Het vaste team het gezicht van de kliniek. Onze klanten zijn in vertrouwde handen,’ aldus de Wit.

‘Wij zijn erg trots op de overname van dit prachtige bedrijf. De geboden diensten, het hoogwaardige kennisniveau, bedrijfsfilosofie en cultuur sluiten goed aan bij Cosmetique Totale. Wij zijn erg dankbaar dat Juliette en haar team zich willen aansluiten bij de Cosmetique Totale Group en we kijken er dan ook naar uit om onze kennis te delen en van elkaar te leren. Het doel is om samen de hoogwaardige behandelingen van Huidkliniek Pour Tous nog een stap verder te brengen. Het is onze ambitie om huid- en lasertherapie en plastische chirurgie op een laagdrempelige manier voor iedereen toegankelijk te maken. Met deze overname zetten we weer een mooie stap in onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen met het oplossen van huidproblemen,’ aldus Fabian Otto, directeur van Cosmetique Totale.

Over Cosmetique Totale
Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland en België op het gebied van huid- en lasertherapie. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De Cosmetique Totale Group heeft 42 vestigingen in Nederland en België, met in totaal ruim 400 behandellocaties.

textiel-innovatie-fonds

Meer nieuws