BB Capital Fund Investments maakt investeren in private equity makkelijk

2 april 2019

DEN HAAG – BB Capital Fund Investments biedt toegang tot gespreide private equity investeringen met rendement vanaf de eerste dag. Onder het motto ‘Private Equity made easy’ heeft de Haagse investeringsmaatschappij BB Capital een nieuw fonds geopend.

BB Capital belooft met Fund Investments investeren in private equity gemakkelijk en toegankelijk te maken. Susan van Koeveringe, CEO van BB Capital: ‘Met Fund Investments bieden wij de mogelijkheid om naast BB Capital in andere fondsen te participeren. Private Equity staat bekend als een zeer aantrekkelijke, maar moeilijk toegankelijke beleggingscategorie. Via Fund Investments kan investeren voortaan makkelijk en overzichtelijk binnen één gespreide portefeuille, zodat de investeerder profiteert van een stabiel hoog rendement.’

One-stop-shop voor private equity investeringen

Fund Investments is ontstaan als het antwoord op de wens van investeerders en vermogende families binnen het netwerk van BB Capital om in meerdere private equity fondsen te kunnen participeren, met behoud van de kennis en ervaring van hun ‘eigen’, vertrouwde investeringsmaatschappij. Van Koeveringe: ‘Fund Investments is in feite een one-stop-shop voor private equity investeringen. Het fonds heeft een zogeheten evergreen structuur, waarbij toe- en uittreden mogelijk is.’

Private equity made easy

Er is niet voor niets gekozen voor een slogan. ‘Private Equity made easy’ is de insteek. ‘Aan het hele wereldje kleeft soms toch het gevoel dat het allemaal moeilijk is en buiten bereik van veel individuele investeerders, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Met Fund Investments willen wij deze aantrekkelijke beleggingscategorie makkelijker toegankelijker maken,’ aldus Van Koeveringe. De minimale inleg voor deelname aan Fund Investments is 100.000 Euro.

BB Capital Investments

BB Capital Investments is gevestigd in Den Haag en is een bij de AFM geregistreerde fondsbeheerder. BB Capital Investments richt zich op Direct Investments, Fund Investments en Private Funds, allen gericht op private investeringen in groeiende MKB ondernemingen met een internationale focus. De investeerders van BB Capital Investments bestaan voornamelijk uit Nederlandse ondernemers en vermogende families, waarvoor BB Capital Investments maatwerk kan bieden.

textiel-innovatie-fonds

Meer nieuws