BB Capital’s Friday Feed – Edition #2

11 november 2022

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. We kijken ook vooruit. Naar volgende week, het volgende kwartaal, maar natuurlijk ook gewoon naar het weekend!

Unigestion Webinar: Emerging Manager Conference 2022

Afgelopen week woonden we een webinar bij van Unigestion met aandacht voor hun Emerging Manager Program. Emerging managers investeren in de basis in wat kleinere deals die vaak interessante entry multiples hebben, hebben vaak specialistische focus (bijv. healthcare of IT) en een ondernemende mindset. Binnen primary transacties van private equity is dit een interessant deelgebied. Een diversificatie ten opzichte van de non-first time funds en als hedge t.o.v. de mid- & large caps. Een sterke propositie die we zeker blijven volgen.

 

Meer weten over Emerging Managers via Unigestion? Check hier

SuperInvestor Event: wereldwijd private equity netwerk in Amsterdam

Natuurlijk zijn wij ook aanwezig tijdens het SuperInvestor Event aankomende week van 15 tot 18 november in het Okura Hotel in Amsterdam. Het laatste nieuws over fundraising, secundary investments, co-investeringen en meer. Een netwerk met meer dan 1300 besluitvormers komt bij elkaar om kennis te delen. Meer dan 400 LP’s en ruim 600 GP’s. Het event maakt deel uit van SuperReturn Series. 

 

Meer informatie over het SuperInvestor Event

Masterclass: op de voorste rij met exclusieve co-investeringen

Joeri de Groot, Managing Director van AlpInvest, zal ons tijdens de tweede BB Capital Masterclass meenemen in de wereld van de exclusieve co-investments. Wat is het, waarom wint deze succesvolle strategie steeds meer aan populariteit en hoe kunt u daar optimaal van profiteren? Vandaag is de Masterclass in het landhuis van Museum Voorlinden, Wassenaar. Volgende keer deelnemen? Wij houden u hier op de hoogte wanneer u weer kunt inschrijven voor de volgende Masterclass!

BB Capital Academy sessie #1 met veel ‘oh ja’ momenten

De eerste sessie van de BB Capital Academy is ervaren als ‘een ontzettend leuke en nuttige training met een focus op verschillende juridische documenten.’ De combinatie van het doorlopen van de standaard onderdelen van LoIs / SPAs leverde veel “o ja!” momenten op. Maar er waren ook serieuze discussies op basis van voorbeelden uit de praktijk die zorgden voor een interactieve sessie. Volgende week de volgende sessie met actiefoto!

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen