Eerste internationale overname Cosmetique Totale in België

3 maart 2022

ALPHEN AAN DEN RIJN – Huidkliniek Cosmetique Totale heeft de Belgische Vinci Laser Clinic met vestigingen in Antwerpen en Gent overgenomen. Dat maken beide partijen vandaag bekend. Met de eerste internationale overname groeit Cosmetique Totale naar 36 vestigingen in Nederland en België.

Vinci Laser Clinic is in 2016 opgericht en gespecialiseerd in laserontharing. In de klinieken werken gediplomeerde professionals, die hoogwaardige laserbehandelingen uitvoeren op het gebied van ontharen. De locaties van Vinci Laser Clinic in Antwerpen en Gent worden een geïntegreerd onderdeel van de Cosmetique Totale groep. Met de extra capaciteit kan beter voldaan worden aan de groeiende vraag naar gespecialiseerde huid- en laserbehandelingen in België. In de nabije toekomst wordt het aanbod van huidbehandelingen verder uitgebreid en verder geprofessionaliseerd.

Vinci Laser Clinic

Sara Ouarghi, directeur van Vinci Laser Clinic: ‘De keuze voor Cosmetique Totale was eigenlijk niet meer dan logisch. De hoogwaardige dienstverlening, de kennis van de huidtherapeuten en manier van werken op het gebied van huidverbetering en lasertherapie sluit zeer goed aan bij onze werkwijze. Tel daar de kracht van Cosmetique Totale bij op en wij kunnen de cliënten in onze vestigingen nog beter van dienst zijn. Het vaste team van medewerkers blijft het gezicht van de klinieken. Onze klanten zijn in vertrouwde handen.’

 

Fabian Otto, directeur Cosmetique Totale: ‘Wij zijn erg trots op de overname van dit prachtige bedrijf in België. De geboden diensten en bedrijfsfilosofie sluiten goed aan bij Cosmetique Totale. Wij kijken er naar uit om de hoogwaardige kennis en kunde van Vinci Laser Clinic nog een stap verder te brengen. Het is onze ambitie om huid- en lasertherapie op een laagdrempelige manier voor iedereen toegankelijk te maken in Nederland en België. Wij behandelen in onze Nederlandse vestigingen inmiddels een grote groep Belgische klanten. Met deze overname kunnen wij ook in België vanuit twee prachtige, strategisch gelegen locaties onze klanten gaan bedienen. Met deze overname zetten we weer een mooie stap in onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te mogen helpen met het oplossen van huidproblemen.’

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huid- en lasertherapie. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Cosmetique Totale is sinds 2020 een portfoliobedrijf van BB Capital. 

textiel-innovatie-fonds

Meer nieuws