Cosmetique Totale neemt branchegenoten Silk Laserclinic en Het Lasercentrum over

5 november 2020

DEN HAAG – Huidkliniek Cosmetique Totale heeft branchegenoten Silk Laserclinic en Het Lasercentrum overgenomen. Met de acquisities verstevigt Cosmetique Totale haar positie als marktleider voor cosmedische behandelingen in Nederland.

Cosmetique Totale heeft, samen met investeringsmaatschappij BB Capital Investments uit Den Haag, binnen een week tijd twee bedrijven aan haar portfolio toe kunnen voegen. Dat maken beide partijen vandaag bekend. Het Lasercentrum, met vestigingen in Eindhoven, Breda en Zoetermeer, gaat door onder de merknaam Cosmetique Totale, terwijl het Amsterdamse Silk Laserclinic als zelfstandig merk wordt voortgezet.

Fabian Otto, directeur Cosmetique Totale: ‘Wij zijn erg verheugd met deze overnames, waarmee wij groeien naar twintig vestigingen in Nederland. Dat sluit aan bij onze missie om huidtherapie en laserbehandelingen op een laagdrempelige manier voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Met onze vestigingen en de ruim tweehonderd geaffilieerde salons kunnen wij steeds meer cliënten helpen de beste versie van zichzelf te worden.’

Susan van Koeveringe, CEO van BB Capital Investments: ‘De acquisities passen in de strategie om de positie van Cosmetique Totale als marktleider in de cosmedische sector verder uit te bouwen. Met de kennis, expertise en het bereik van Het Lasercentrum en Silk Laserclinic hebben wij mooie stappen kunnen zetten om onze groeiambities nog verder te realiseren.’

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huid- en lasertherapie. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Ook ISIS Huidverzorging in Emmen en Beauté Majorie in Wageningen werden onlangs toegevoegd aan het portfolio.

textiel-innovatie-fonds

Meer nieuws