Cosmetique Totale neemt behandelcentra van Huidzorg Plus over

2 maart 2021

DEN HAAG – Cosmetique Totale neemt Huidzorg Plus over. Dat maken beide partijen vandaag bekend. Met de overname van het centrum voor huidtherapie, met vestigingen in Hengelo, Nijverdal en Enschede is Cosmetique Totale nog beter vertegenwoordigd in het oosten van het land. 

‘De diensten van Huidzorg Plus sluiten goed aan bij de diensten van Cosmetique Totale. Wij kijken er dan ook naar uit om onder ons eigen label de kennis en kunde van Huidzorg Plus voort te zetten en verder te ontwikkelen, zodat je ook in Twente bij een professionele praktijk van Cosmetique Totale terecht kunt,’  aldus Fabian Otto, directeur van Cosmetique Totale.

Ambitie
Eigenaresse Sandra Nijland was na 12,5 jaar toe aan een volgende stap. Naast het ondernemerschap wil zij meer kunnen investeren in haar eigen ontwikkeling. Dit hoopt zij samen met Cosmetique Totale te kunnen bereiken: ‘De keuze voor Cosmetique Totale was eigenlijk niet meer dan logisch, omdat de huidtherapeuten een vergelijkbare werkwijze en nog uitgebreidere kennis en expertise hebben op het gebied van huidverbetering en lasertherapie. Wij kijken er naar uit om hier deel uit te kunnen maken van Cosmetique Totale.’
Fabian Otto: ‘Wij zijn trots dat wij met deze overname drie extra vestigingen aan ons bedrijf toe kunnen voegen. Daarnaast zijn wij ook verheugd over de extra kennis die wij hiermee in huis halen. Onze ambitie is om huid- en lasertherapie op een laagdrempelige manier voor iedereen mogelijk te maken. Vanuit de 21 eigen vestigingen en ruim 200 salons waar wij nu mee samenwerken, kunnen wij nog meer cliënten helpen de beste versie van zichzelf te worden.’

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huid- en lasertherapie. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Cosmetique Totale is sinds 2020 een portfoliobedrijf van BB Capital. 

textiel-innovatie-fonds

Meer nieuws