Cosmetique Totale groeit naar ruim 400 behandellocaties met de overname van Laserontharing.be

19 april 2022

ALPHEN AAN DEN RIJN – Cosmetique Totale heeft Laserontharing.be in België overgenomen. Dat maken beide partijen vandaag bekend. Met de overname groeit Cosmetique Totale naar ruim 400 behandellocaties in Nederland en België.

Marktleider Laserontharing.be is in 2005 opgericht en een begrip op het gebied van ontharen. Het bedrijf met hoofdkantoor in Antwerpen heeft 211 behandellocaties in België. In de klinieken werken gekwalificeerde specialisten, die hoogwaardige cosmedische laserbehandelingen op het gebied van ontharen uitvoeren.

Laserontharing.be wordt onderdeel van de Cosmetique Totale groep maar blijft onder eigen naam opereren. Met deze uitbreiding kan beter worden voldaan aan de groeiende vraag naar gespecialiseerde huid- en laserbehandelingen in België.

Laserontharing.be

Frédéric Faure, oprichter van Laserontharing.be, wordt met zijn team onderdeel van Cosmetique Totale. ‘De keuze voor Cosmetique Totale was zeer logisch. De hoogwaardige dienstverlening en manier van werken op het gebied van huidverbetering en lasertherapie sluit zeer goed aan. Tel daar de kracht en professionaliteit van Cosmetique Totale bij op en wij kunnen de cliënten op onze behandellocaties nog beter bedienen. Het vaste team van medewerkers blijft het vaste gezicht van de kliniek. Onze klanten zijn in vertrouwde handen,’ aldus de directeur van Laserontharing.be. 

‘Wij zijn erg trots op de overname van dit prachtige bedrijf. De geboden diensten en bedrijfsfilosofie sluiten goed aan bij Cosmetique Totale. Wij kijken er naar uit om de hoogwaardige kennis en kunde van Laserontharing.be nog een stap verder te brengen. Het is onze ambitie om huid- en lasertherapie op een laagdrempelige manier voor iedereen toegankelijk te maken in Nederland en België. Met deze overname zetten we weer een mooie en grote stap in onze ambitie zoveel mogelijk mensen te mogen helpen met het oplossen van huidproblemen,’ aldus Fabian Otto, directeur van Cosmetique Totale.

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huid- en lasertherapie. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Cosmetique Totale is sinds 2020 een portfoliobedrijf van BB Capital. 

textiel-innovatie-fonds

Meer nieuws