BB Capital’s Friday Feed – Edition #9

13 januari 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

Sparkling Society: City Island Collections

 

New year, new game. Ons portfoliobedrijf, de mobiele games developer Sparkling Society, heeft deze week City Island Collections gelanceerd. Deze nieuwe game is een must-have voor iedereen die graag zijn eigen steden bouwt. Van het ontwerpen van de plattegrond tot het dagelijks bestuur, de speler heeft de volledige controle over zijn eigen  virtuele metropool.

 

Meer over Sparkling Society en de nieuwe game? Kijk hier

Cosmetique Totale: match made in Q

Cosmetique Totale is Qpartner geworden van muziekzender Qmusic. Nadat er afgelopen jaar al een succesvolle reclamespot werd uitgezonden, hebben de huidkliniek en de muziekzender hun samenwerking dit jaar verder uitgebreid. We call it a match made in Q!

 

Meer weten over Cosmetique Totale? Kijk hier

Infradax: serious request-actie


Nog even een korte throwback naar de kerstvakantie. Wat lijkt dat alweer lang geleden. Infradax doneerde een mooi bedragvoor de NPO 3FM Serious Request actie ‘Breng licht in het leven van een vergeten kind’. Het Glazen Huis  stond ook dit jaar in Amersfoort, waar ook het hoofdkantoor van Infradax gevestigd is. 

News Season BB Capital Academy

In het najaar van 2022 waren de eerste sessies van onze eigen Academy. Met sessies binnen de domeinen Legal en tax. In 2023 gaan we start met het topic ‘communicatie’. Uiteraard houden we je hier op de hoogte!

– – –

A propos de Friday Feed. Leuk dat u deze – inmiddels alweer achtste – editie van de Friday Feed heeft gelezen. 

Ik wens u een goed en voorspoedig 2023 toe!

Namens het team van BB Capital Investments,

Susan van Koeveringe

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen