BB Capital’s Friday Feed – Edition #60

— 23 februari 2024

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

New Teammember: Roxy La Rivière

Wij stellen onze nieuwe teammembers graag aan u voor, ditmaal Roxy La Rivière. Roxy is opgegroeid in een creatieve ondernemersfamilie. Ze heeft een horeca achtergrond en weet daarom als geen ander wat aanpakken is.

Ze was ondermeer verantwoordelijk voor de marketing bij THB Verhoef, daarnaast was ze het aanspreekpunt op kantoor en de Personal Assistant van de CEO. In 2023 begon ze als Personal Assistant bij de François Geurds Group en heeft ze zich als zelfstandig marketeer gevestigd. In haar vrije tijd vindt Roxy het leuk om zich te verdiepen in mode, is ze regelmatig te vinden in de sportschool en investeert ze in haar eigen onderneming. Roxy gaat bij BB Capital aan de slag als Executive Assistant en Office Manager. 

Brookz & Dealsuite: Lunch

Afgelopen woensdag waren associates Rick Weening en Aaron Bronneberg aanwezig bij een lunch georganiseerd door Brookz en Dealsuite. Beiden zijn platforms voor bedrijfsovernames.

Tijdens de presentatie werd een demo getoond vol met nieuwe features van Brookz en Dealsuite. Ook werd er aandacht besteed aan hoe deze beide platforms het meest optimaal ingezet kunnen worden tijdens het proces van een bedrijfsovername. Na de uitgebreide uitleg was er ruimte om te netwerken, het is altijd fijn om bij te kunnen praten met een aantal connecties. Bedankt voor de organisate Brookz en Dealsuite.

Friday Favorites: Februari 2024

Elke vrijdag treft u in de Friday Feed de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Om de maand af te sluiten blik ik, Susan van Koeveringe, in een nieuwe rubriek “Friday Favorites” graag persoonlijk terug op waar we zijn geweest, wat we hebben gezien en wat mij is opgevallen.

Februari was de laatste maand in ons kantoor op de vertrouwde 16de verdieping van de Haagsche Zwaan. Een door echte ambachtslui gemaakte muurschildering en vergaderruimtes die sinds 2021 langzaam maar zeker tot videocall locaties werden omgedoopt: we hebben er met veel plezier gewerkt maar zijn inmiddels toch wel serieus uit ons jasje gegroeid. Op naar de 19de verdieping dus! Hier kunnen we met het team zo ongeveer rolschaatsen door de gangen. En het uitzicht? U bent van harte uitgenodigd om het zelf te ervaren. Wij organiseren dit jaar diverse events op ons nieuwe kantoor, kom snel een keer langs!

De timelapse terugkijken van onze muurschildering? Volg deze link.

Met veel plezier las ik het artikel van investeerder Wout in de rubriek Investeerders vertellen. Een investeerder die letterlijk op grote afstand zit, maar zich toch goed weet te oriënteren op de PE markt. Mooi om te ervaren hoe hij zijn overwegingen heeft gemaakt en natuurlijk ben ik dan trots en dankbaar dat hij voor ons heeft gekozen.

Met de klok mee een aantal visuals van de highlights van afgelopen maand. 1. Ons portfoliobedrijf Cosmetique Totale dat wederom haar positie in de Europese markt wist te versterken met een mooie add-on acquisitie 2. Nancy Kouwenhoven en Mathijs Biesta volgden een interessante workshop managementparticipaties bij de specialisten van NVP 3. Een event van het Zwitserse Partners Group. 4. Investeerder Wout uit het ‘verre’ Ethiopië.

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen