BB Capital’s Friday Feed – Edition #6

9 december 2022

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. We kijken ook vooruit. Naar volgende week, het volgende kwartaal, maar natuurlijk ook gewoon naar het weekend!

IK Partners: Annual Investor Meeting

Wij waren deze week te gast bij IK Partners – waarin BB Capital Fund Investments een mandaat heeft – voor hun jaarlijkse Investor Meeting in Londen. Gedurende de middag zijn alle fondsen van IK Partners besproken en de vooruitzichten voor de komende tijd gedeeld. De fondsmanager heeft de bestendigheid van de portfolio’s toegelicht. IK Partners kijkt vooruit naar een robuuste toekomst voor haar bedrijven ondanks de zich aankondigende headwinds in de economie.

Het bezoek aan IK Partners is gecombineerd met een kennismaking met een potentieel nieuw fonds voor de allocatie van kapitaal in het aankomende jaar.

 

Meer weten over IK Partners? Bekijk de website hier

Podcast luistertip: Tricia Glynn, Managing Director van Advent International

Ted Seides, expert op het gebied van vermogensbeheer, houdt in een tweewekelijkse podcast diepte-interviews met de beste institutionele beleggers in de wereld van private equity. Hij duikt met principals van toonaangevende fondsen dieper in individuele deals om meer te weten te komen over dynamiek en de betrokken bedrijven. In de meest recente aflevering is Tricia Glynn, Managing Director van Advent International, te gast om te praten over deals in de beauty industrie. Deze podcastreeks is in augustus 2022 begonnen en zeker de moeite waard om eens naar te luisteren!

 

Beluister de podcast hier

BB Capital Academy: next round

De BB Capital Academy kijkt uit naar de volgende topics; Tax staat op het programma. De eerste workshop richt zich op alle tax-gerelateerde topics rondom overnames en sluit mooi aan op het jurische kader dat eerder aan de associates van BB Capital is gepresenteerd.

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen