BB Capital’s Friday Feed – Edition #39

15 september 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

Cosmetique Totale: Merel Venneman nieuwe CEO

Merel Venneman is gestart als CEO bij Cosmetique Totale BV Group. Ons portfoliobedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider op het gebied van huidtherapie, laserbehandelingen, medische peelings en injectables. Cosmetique Totale werkt met met een multidisciplinair team van deskundige huidspecialisten en artsen in ca. 70 eigen vestigingen en 400+ ambulante behandellocaties in Nederland, België en Frankrijk. 

Merel Venneman: ‘Ik heb enorm veel zin om, samen met de oprichters en het gehele team, de business verder uit te bouwen en invulling te geven aan de ambitieuze (internationale) groeiambities!’

Bekijk hier het LinkedInprofiel van Merel Venneman

Netwerkevents: Buren Law Firm & M&A Professionals Den Haag

Deze week waren wij ook weer present op meerdere netwerkevents. Zo waren Koen en Victoria woensdag bij hun eerste zomer borrel van M&A Professionals Den Haag en troffen Rick en Koen donderdag een nazomeravond in Madurodam voor de ‘Back to work’ borrel van advocatenkantoor Buren.

Het event van M&A professionals Den Haag werd mede georganiseerd door VNO-NCW regio Den Haag en De Maatschappij departement Den Haag. Naast een interessante introductie van het Kansfonds, was het voor Koen en Victoria als nieuwe leden de perfecte gelegenheid om andere leden beter te leren kennen. De nazomerse avond was zo gevuld met een mooie mix van interessante inzichten en nieuwe gezichten.

BB Capital Webinar: cruciale vragen

Afgelopen woensdag was er weer een webinar van BB Capital Fund Investments om geïnteresseerden in het fonds de highlights van gespreid investeren in private equity via BB Capital te vertellen. Dat onze evergreen structuur uniek is begint inmiddels duidelijk te worden in de markt. Nergens anders kun je direct en zo gespreid investeren als bij BB Capital.

Cruciale vragen
We vinden het dan ook echt speciaal als tijdens de webinar de meest cruciale vragen worden gesteld: hoe kan het dat het fonds altijd vol geïnvesteerd is en hoe zorgen we ervoor dat investeerders ook weer kunnen uitstappen als zij dat willen? Als u interesse heeft in BB Capital Fund Investments, dan leggen wij dat ook graag aan u uit.

Maak via de Fund Investments pagina een persoonlijke afspraak of schrijf in voor één van de events

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen