BB Capital’s Friday Feed – Edition #16

10 maart 2023

Elke week treft u hier op vrijdag de laatste updates van BB Capital Investments. Met insights en nieuws over onze portfoliobedrijven en de fondsen waar we met BB Capital Fund Investments in investeren. Maar ook: waar zijn we geweest, wat hebben we gezien en wat valt ons op? Wij delen het graag. 

Masterclass update: Robert de Boeck in het panel

Wij zijn verheugd dat Robert de Boeck, oprichter van Antea Participaties, plaatsneemt in het panel van de Masterclass van BB Capital Fund Investments op 24 maart 2023 in het auditorium van Museum Voorlinden in Wassenaar.

Het thema: “Wordt 2023 Private Equity’s beste vintagejaar ooit?” 

De Masterclass wordt gehouden als paneldiscussie onder leiding van Jort Kelder. Hij gaat samen met Robert de Boeck, econoom Han Dieperink en andere industry experts dieper in op de financiële economie, inflatie, rente en de impact hiervan op private ondernemingen. Houdt uw mailbox in de gaten voor de bekendmaking van de andere panelleden. Aan het eind van de middag bent u op de hoogte van alle ins and outs binnen het huidige investeringsklimaat. En heeft u een antwoord op de vraag: wordt 2023 het beste vintage jaar uit de geschiedenis?

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wilt u verzekerd zijn van een plek in de zaal, meldt u dan snel aan via contact@bbcapital.nl. Of kijk hier.

Infradax verkocht aan Arcus IT

We kondigden het vorige maand al aan maar nu is ook de ACM akkoord: we hebben Infradax nu officieel verkocht aan de Arcus IT groep, een portfoliobedrijf van investeringsmaatschappij Egeria.

BB Capital had sinds 2020 een meerderheidsbelang in Infradax. Met meer dan 150 medewerkers is Infradax één van de snelst groeiende IT-bedrijven van Midden-Nederland. Tijdens onze samenwerking hebben we met succes een omzetgroei van € 12 miljoen in 2019 naar € 40 miljoen in 2022 gerealiseerd, door een combinatie van organische groei en de add-on acquisities van Dutch Delta Group, Interlincq, IT4Success, NewComm IT en Office Extensions.

 

Meer weten? Lees het volledige persbericht hier

NVP: ESG Officer Event

Het aantal ESG professionals bij NVP (Nederlandse Vereniging van Paricipatiemaatschappijen) leden stijgt. Wij waren afgelopen woensdag 7 aanwezig tijdens het ‘ESG officer’ event in Circl in Amsterdam. De focus lag op het delen van ervaringen en  inhoudelijke vraagstukken. Esg is een belangrijk thema. Het is daarom zaak dit op een zo goed mogelijke manier te incorporeren in het investment management. Ervaringen uitwisselen is ontzettend leerzaam. Na afloop was er natuurlijk een gezellige borrel.  

Meer informatie hier. 

BB Capital is op zoek naar stagiairs!

Binnenkort hopen we nieuwe stagiairs te verwelkomen die ons team komen versterken. Zowel op onze Direct Investments als Fund Investments afdeling. Check de carrièrepagina voor de beschikbare vacatures en zeg het voort! Wie weet zien wij jou binnenkort voor een gesprek bij ons op kantoor in Den Haag. 

 

Bekijk de carrièrepagina en de vacatures hier

 

Voortaan elke vrijdag BB Capital’s Friday Feed met de nieuwste updates, insights en terugblikken in uw mailbox? *na de klik eerst het verzoek om de voorwaarden via de banner te accepteren, dan wordt u daarna doorgeleid naar het formulier. Dank!

Susan van Koeveringe

Susan is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte na haar studie Bedrijfskunde Finance Investments bij ABN AMRO bank. In 2007 richtte ze BB Capital op, om ondernemers en de professionele financiele wereld van Private Equity te verbinden.

Meer weten over investeren in private equity via BB Capital Fund Investments?

Met BB Capital Fund Investments kunt u profiteren van de mogelijkheid om direct te investeren in een gespreide portefeuille met private equity beleggingen. Wij investeren uw individuele private equity vermogen onafhankelijk en langjarig in de private equity sector met een duurzaam hoog rendement van 10-15% per jaar. Meer weten over investeren in BB Capital Fund Investments?

Meer artikelen