BB Capital doet nieuwe acquisitie in de IT-dienstverlening

24 november 2020

DEN HAAG – IT-dienstverlener Infradax, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Dat maken de verschillende partijen vandaag bekend. De overname past in de strategie van BB Capital om met Infradax marktleider te worden binnen verschillende sectoren in de IT-dienstverlening.  

‘De overname van Dutch Delta Group is een volgende stap om samen een sterke en duurzame onderneming te bouwen,’ aldus Susan van Koeveringe, CEO van BB Capital Investments, dat deze zomer een meerderheidsbelang heeft genomen in Infradax. ‘Zowel door autonome groei als via vervolgacquisities zijn wij op weg om met Infradax onze marktpositie te versterken in verschillende sectoren binnen de IT-dienstverlening, met een focus op overheid, onderwijs en de zorg.’  

De Nijmeegse Dutch Delta Group is opgericht in 2009 en IT-partner van meer dan 220 gemeenten in Nederland. ‘Met de specifieke kennis van Dutch Delta Group en de schaal en het service-apparaat van Infradax, kunnen wij lokale overheden beter ondersteunen bij de uitdagingen van de digitale transformatie,’ aldus Tjeerd van ‘t Veld, Managing Director van Infradax. Het volledige managementteam van Dutch Delta Group blijft aan boord en zal samen met Infradax de volgende fase van het bedrijf binnen de Infradax Group vormgeven.  

Dutch Delta Group

Dutch Delta Group biedt technische en functionele ondersteuning voor alle gangbare softwareapplicaties voor lokale overheden. De diensten bestaan uit het beheer en monitoring van de IT-infrastructuur, het applicatielandschap, systeembeveiliging en het datamanagement.  

Infradax

Infradax is een IT-dienstverlener met een focus op circulaire IT-diensten voor werkplekken en datacenter omgevingen. Het bedrijf uit Amersfoort levert, implementeert en beheert complete IT-infrastructuren voor klanten in het midden en hogere segment. Daarnaast beschikt Infradax over een eigen maintenance organisatie en heeft het diverse diensten voor de werkplek van de toekomst. 

textiel-innovatie-fonds

Meer nieuws