MarCom specialist

Breng jij jouw carrière in de wereld van marketing, communicatie en finance naar de next level? Bij BB Capital Investments zoeken we een ambitieuze marketing & communicatie specialist met serieuze project management skills.

Zet je schrap voor de uitdaging waarmee je jouw carrière in de wereld van marketing, communicatie en finance naar de next level brengt! Bij BB Capital Investments zoeken we een ambitieuze marketing & communicatie specialist met serieuze project management skills. Als jij graag de touwtjes in handen hebt en ervoor wilt zorgen dat een team van (freelance) specialisten uit de verschillende disciplines optimaal rendeert en je tegelijkertijd jouw collega’s mee laat delen in jouw passie voor marketing & communicatie, dan is dit je kans.

 

Over de rol

 • Jij bent de belangrijkste schakel voor ons communicatiesucces. Samen met specialisten beheer je het communicatieplan en de marketingstrategie om onze doelstellingen te realiseren.
 • Of het nu gaat om persberichten, nieuwsbrieven, social media posts, blogartikelen, invites voor events, webinars of reclamecampagnes, jij zorgt ervoor dat elke uiting op het juiste moment verschijnt met maximale impact voor onze doelgroep.
 • Als geen ander weet je hoe je onze organisatie én medewerkers in de spotlights zet. Je bent verantwoordelijk voor de externe communicatie, waarbij je onze kennis over de wereld van private equity vertaalt naar media-aandacht en content waarmee wij ons nog beter kunnen profileren als thought leader in de wereld van Europese private equity.
 • Je hebt een natuurlijke flair waarmee je niet alleen de media verleidt, maar ook andere belangrijke stakeholders, zoals onze groeiende community van investeerders.
 • Je bent resultaatgedreven en voelt je thuis in de wereld van data-analyse, want we meten de effectiviteit van onze communicatie-inspanningen serieus door en sturen bij waar dat nodig is voor een nog betere merkbeleving en nog effectievere communicatie.
 • Je werkt met diverse Content Management-, CRM- en data analytics systemen en je deinst er niet voor terug de juiste informatie uit andere bronnen op te halen voor het realiseren van onze marketing & communicatie doelstellingen.
 • Met jouw communicatieve talent zorg je ervoor dat onze naam nog meer wordt geassocieerd met het thought leadership in de wereld van Europese private equity. Zo draag je bij aan het vergroten van onze naamsbekendheid en reputatie.

Wie ben jij?

 • Als ambitieuze professional met minimaal 2 jaar ervaring heb jij een goede start gemaakt in het marcom-vak en ben je nu klaar om de volgende stap te zetten.
 • Met een HBO werk- en denkniveau ben jij een natuurlijke sparringpartner voor elke journalist, advertising agency en social media specialist waar je mee gaat samenwerken.
 • Je bent een self-starter, maar weet je ondertussen binnen onze organisatie verzekerd van de mogelijkheid om te leren en de zekerheid dat je kunt terugvallen op het brede netwerk van ervaren specialisten.
 • Je voelt je thuis in, of bent benieuwd naar de wereld van finance, waar beslissingen soms snel worden genomen, soms juist na een zeer gedegen onderzoek, maar altijd op basis van data en insights. En juist daarbinnen weet jij ook de menselijke kant te belichten.
 • Met jouw vlotte en directe communicatiestijl, zowel in het Nederlands als in het Engels, ben jij in staat om in no time de juiste formats (van nieuwsbrieven tot social posts en van blogartikelen tot longreads) in te zetten.
 • En afspraak is afspraak, dat is vanzelfsprekend. Je vindt het dan ook geen probleem om jouw communicatieplan te bewaken als een fort en de specialisten waar je mee samenwerkt voegen zich zonder problemen naar jouw agenda.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

 

Over BB Capital Investments

BB Capital is een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in private equity. Als private market investment manager hebben wij een unieke combinatie van directe investeringen en fonds in fonds beleggingen. Wij beheren de private equity portefeuille van meer dan 100 investeerders met een vermogen van meer dan EUR 200 miljoen. Met 20 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag aan onze missie om private equity toegankelijk te maken. Dat doen wij door naast onze investment acticiteiten kennis te delen. Via events, masterclasses, webinars, content marketing en meer.

Wat bieden we jou?

 • Een jaarcontract, met intentie tot een vaste aanstelling bij BB Capital Investments. Je salaris is uiteraard afhankelijk van je kennis en kunde maar ligt tussen de €2800,- en €3500,- per maand op basis van een 40-urige werkweek.
 • Interne en externe ontwikkel- en groeimogelijkheden.
 • Unieke mogelijkheid om te werken in een snelgroeiende, internationaal opererende financiële organisatie waar geen dag hetzelfde is. We zijn grenzeloos ambitieus en durven te innoveren. Er heerst een cultuur waar kennis, originaliteit, doorzettingsvermogen en authenticiteit worden gewaardeerd en beloond.
 • Je werkt als marketing & communicatie specialist die graag de boel strak organiseert in een team van financiële experts die bedrijven laten groeien en graag ’the extra mile’ gaan voor hun investeerders.
 • Daarnaast goede secundaire voorwaarden zoals pensioen, dagelijks gratis lunch en heel veel interessante bijeenkomsten die je bijwoont en waarbij je de mogelijkheid krijgt om je professionele netwerk in de wereld van de (inter)nationale finance uit te breiden.

Solliciteer

Ben je klaar om onze organisatie op het gebied van marketing, branding en communicatie naar het volgende niveau te tillen? Solliciteer dan nu en word de spil van onze marketing & communicatie afdeling

Soort dienstverband: 32 uur of fulltime

Stuur een mail met je cv en een korte motivatie naar communicatie@bbcapital.nl. Of via LinkedIn >> hier